Var och en har sin egen Dark Cabal

Ja så är det – var och en har sin egen Illuminati och Dark Cabal – säger min Ande.

Alla dessa yttre hot och konspirationer är en spegling av vad som finns i människors inre. Ju mer fascination av yttre hot och konspirationer – desto mera inre oupplösta konflikter. De till synes totalt onda som vill ha kontroll över människor och Planet – finns också i vårt inre – med olika styrkegrad.

Vi har faktiskt inre aspekter som verkar totalt hänsynslösa – som gör oss rädda för att göra saker och för att tala vår sanning. – MEN de vill egentligen bara skala av oss alla våra pansar – och leda oss till att SLUTA KÄMPA EMOT NÅGOT!!!

Krigaren och kampen måste ge upp! – Surrender …

Vi har tankar och inre aspekter som hela tiden lurar oss på pengar och verklig frihet. Vi slavar (gör saker mot vår innersta vilja) – som i sin tur suger ur oss pengar och äkta livslust. Vi har olika beteenden och beroenden som utsätter oss för destruktivitet och pengabrist. Vi har tankar om skuld som manifesteras genom att vi blir  skuldsatta och med tron att pengamakten har våra liv i sina händer. Vilket dom inte har!!! Det är helt och hållet vi som har vårt liv i våra händer!

Det är bl a därför många på olika sätt ”blir tystade” eller blockerade på nätet och liknande. För att deras Ande vill att de skall sluta kämpa och kriga. Och i stället lyssna på sitt inre – där ren överlevnadsrädsla ligger under allt kämpande.

På vägen måste det dock ingå att först våga säga sin absoluta Sanning, så att den rädslan blir befriad. Man kan inte fortsätta vara hycklande, försiktig eller förnekande av den sorts verklighet som också finns – för då kapslar man in rädslan och kan aldrig bli fri och helt levande.

Om man röker, dricker alkohol eller annat beroende – så har man förslavat och förtryckt sitt innersta själv och pengarna och livet bara sugs ut. Det är en form av Cabal.

Som sagt Cabal finns inom och det yttre är bara en manifestation av detta inre Spel.

Genom nätet vimlar det av avslöjande om alla ondskefulla giriga makthavare, polismakt och militärmakt. Med tusentals travade 4-persons plastlikkistor och FEMA Camps runt om i USA, för att ta hand om opposionella. Med det ständiga upprepandet av att ”eliten”, banker och bankirer m fl har kontrollen över oss – vilket bara är sant om vi  i tanken tillåter detta.

Detta händer nu för att vi skall få upp alla våra nedtryckta rädslor till ytan Det är därför det nu översvämmas av alla dessa absurda yttre hot – för att vi skall få möjlighet att erkänna våra egna inre rädslor och maktaspekter.

De inre maktaspekterna har hjälpt till att göra oss förslavade och begränsade – för det har ingått i Spelet. De har samtidigt skyddat oss från att ”göra bort oss” i slavsamhället, så att vi kunnat spela vår slavroll väl.. Varit lydiga goda medborgare (för det mesta).

Och det enda som löser upp allt detta – den egna rädslan, skuldsättning och maktlöshet och dessa absurda yttre hot och makthavare som verkar ha som enda mål att kontrollera mänskligheten – det som helar allt detta, är att totalt börja lita på sin egen Ande.

Då vår Värld styrs och skapas inifrån oss själva. Genom våra tankemönster som sänder ut de vibrationer som drar till sig olika upplevelser, som i sin tur bekräftar – om och om igen ”att så är det”- så kan det bara lösas genom att vi på allvar börjar lyssna på oss själva och inse vad vi tänker, så att vi kan tänka nya tankar och därmed dra till oss nya  positiva upplevelser.

Och att vi själva blir fokus i vårt eget liv. Att fokuser på alla yttre hot är detsamma som att ge ifrån sig sin egen makt. Att koppla bort alla dessa makthavare och ta tillbaka sin egen makt – gör att de yttre makthavarna blir maktlösa! Om ingen blir rädd – blir det meningslöst att säga Buh! – eller hota med atombomber

Det finns ingen ”elit” som styr över oss! Det är våra egna tankar  om underlägsenhet, mindervärde och maktlöshet som skapar allt detta – vår upplevelse av Världen. När vi har hittat vår egen inre Makt och vår egen förmåga att skapa välmående, framgång och livsglädje, spelar det ingen som helst roll vad andra ev. gör eller hur mycket pengar andra tjänar.

När vi GER UPP – överlämnar oss – inträder äntligen allt det vi i hjärtat längtar efter – undan för undan. Kampen förhindrar allt det goda att komma till oss.

– Ps Besök gärna min nya Blog Gunilla Solaras Foto och Tankar – länken till höger på sidan.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s