Den globala ”ondskan” förenar oss

Alla dessa absurda ondskefulla planer och aktioner både i atmosfären och på Planeten – gör att alla vi som på något sätt engagerar oss – blir förenade. Liksom att upptäcka att de flesta av våra politiker är korrupta och helt har förlorat sin moraliska och inre kompass Vi har engagerat oss och uttryckt all vår avsky, besvikelse och ilska och genom detta förenat oss. När den yttre makten verkat ta total kontroll över oss och Planeten – så att vår djupaste existens hotas, genom att spraya kemikalier över oss, ta bort solen och dessutom (när man via nätet fått höra de allra rysligaste scenarier om hur de kontrollerar ALLT bakom kulisserna). Då har man nått den allra djupaste existentiella botten, där själva överlevnaden är hotad.

När man t o m från USA sett dessa förberedda fångläger bl a med 6 – 9 giljotiner, där de som motsätter sig deras makt skall ”tas om hand”.

Min Ande meddelar: – att detta är helt enligt den Gudomliga Planen – för att fånga vårt medvetande – vår uppmärksamhet, så att vi kan uppleva vår redan befintliga rädsla. Rädslan för undergång, kontroll och misslyckanden av alla slag. Rädslor som hos många kan vara mycket djupa p gr a att vi själsligen varit med om många undergångar och civilisationers fall. Inklusive det judiska arvet av att bli totalt kontrollerad och förintad. Och att slutligen befria oss totalt från denna skräck.

Och otaliga upplevelser av besvikelse – på att det goda aldrig kommer till just oss – har gjort ett djupt program som varit så dominerande så att det alltid om och om igen har skapats i det yttre! Vår undermedvetna förväntan på besvikelser gör att detta har skapats i det yttre. DÄRFÖR är det så väldigt viktigt att neutralisera allt detta genom att fokusera på saker som gör oss positiva och på saker som faktiskt har lyckats.

Allt detta absurda som sker – om det berör oss är det en yttre manifestation (skapelse) av vad som varit härskande och nedtryckt i vårt inre. Speglingar av de tankemönster som vi lärt in för att bli förslavade. Och alltså finns själva lösningen INOM oss!!! När vi inte längre göder alla dessa hot och rädslor genom att tänka på dom och låta dom få dominera vår uppmärksamhet – så måste de till slut upphöra.

Utan gödning från oss, genom att vi ger dom vår energi och därigenom begränsar oss genom att känna rädsla eller ilska – utan gödning  KAN DE INTE LÄNGRE EXISTERA! Om ingen rädsla finns – kan vi inte längre dra till oss något negativt. Även om de synes fortsätta för att andra ännu befinner sig i rädslostadiet eller förnekelsestadiet – så återtar var och en sin egen makt och sitt eget liv – undan för undan. Och till slut upphör det hela. Det hela är ren kosmisk matematik. Man kan se vad som sker utan att låta detta på något sätt styra eller begränsa våra liv. På det sättet återtar vi helt vår egen makt och kontroll och kraft. Och det yttre ”onda” har gjort detta möjligt!

Utan detta absurda uppväckande, hade vi gått kvar i ett begränsat liv med nedtryckta rädslor och trott på vår egen maktlöshet!!!

Men vi kan inte ignorera våra rädslor och spela med i Spelet av ren bekvämlighet eller rädsla för att se hela verkligheten. Vi kan inte fortsätta att tro att våra politiker och anda makthavare skall fixa det hela åt oss. Då förblir vi maktlösa! Det är vi – som genom våra tankar skall fixa det hela.

Jag delar Abraham-Hicks råd, som är en mycket viktig Nyckel till hur vi bör handskas med allt som sker runt om oss.

Abraham-Hicks: Inspirational Quotes
”It’s time for you to CHILL OUT and start enjoying the moment, start milking this moment for more things that please you, find more thoughts about past, present & future, more thoughts about family, friends and strangers, more thoughts about more things that FEEL GOOD to you while you’re thinking them, because if you do that, then you hold yourself in this vibrational place where all of the things that you’ve pinpointed that you want, CAN FLOW TO YOU.”

Den enda lösningen (efter att vi mött och känt våra rädslor och uttryckt vår sanning) är att i tankar och känslor neutralisera allt som sker och finna FEEL GOOD-känslor. Att söka efter saker och tankar som gör oss glada eller väl till mods.

Och när vi mött vår exisatentiella överlevnadsrädsla (den kan ju också haft formen av brist på pengar, hot från myndigheter och dyl.) – och sen släpper taget om allt detta – kommer vi att få uppleva allt fler gluggar av Sol och blå himmel. och framgång av många slag – just där vi befinner oss – medan andra ännu vandrar omkring i rädsla och-mörker.

Då har vi återtagit kontrollen över oss själva och inget utanför kan dominera oss! Vi är MAKTEN – inom och över oss själva och vår egen skapade verklighet.

DET ÄR FAKTISKT VI SOM SKAPAR VÄDRET!!!

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s