Vilka stiger upp till – in i – en Ny Värld?

Jag börjar inse att en stor massa av mänskligheten troligen inte följer med in i Den Nya världen. Alltför många försvarar det gamla paradigmet med stor kraft och vägrar eller kan inte ta in ett högre medvetande.

Och att många av de rent absurda skeenden som sker, kanske mer är till för oss som är på väg in i den Nya Världen – för att fullständigt befria oss från våra rädslor och den Gamla Världen.

Medan mängder med människor verkar på väg åt helt motsatt håll, eller bara nöjer sig med sakernas och världens tillstånd. Då så många verkar helt avstängda från att ta in – bry sig i att Världen just nu tycks kontrollerad av makthavare – på alla nivåer – och inte av dom själva. Slaven verkar fortsätta tycka att detta är helt ok.

Den absurda oförmågan att se och ta in att chemtrails – kemikaliesprayningar sköljer över vårt land och Planet. Som manipulerar vädret – skapar mera regn , snö och kyla och översköljer hela Jorden med en massa kemikalier. Många förnekar eller förlöjligar allt detta – fastän bilderna på allt detta finns rakt framför dem – eller att de vägrar att titta på bilderna och lyssna på vittnesmålen. Man kan nästan bli  mörkrädd för att vandra bland dessa zombies. De gör allt för att ha kvar sin gamla världsbild. Pratar vanligt väderprat, TV-program och ”nu tar jag min konjak eller det eller det rödvinet…” Medan makthavarna styr och ställer över dom och de kan bara fortsätta att gnälla – eftersom de helt negligerar sin egen kraft.

Och oförmågan att se alla HAARP project – varav vi så vitt jag vet – har 2 fullskaliga anläggningar med utbredningar bara i Sverige. Med all dess vapenteknologi av ljud, elektricitet och olika energivapenvågor som sänds kors och tvärs över Planeten och ut i atmosfären.  Som kan – eller faktiskt gör – utlösa jordbävningar, och andra naturkatastrofer. Fågeldöd, fiskdöd, delfindöd, bidöd mm mm. Men sådan vetskap blir tydligen för mycket för massan att ta in – ”nej, sån’t där är bara konspirationsteorier o science fiction” – haha – de helt enkelt vägrar att se att den världen redan är här.

Det är fullt kaos i vår atmosfär – den naturliga ordningen är helt bortträngd. Men detta kan förstås inte göras ostraffat – Naturen Jorden tar alltid tillbaka sin kraft. Kontroll leder till döden av det kärleksfulla livet – och kanske får vi två parallella Jordar  – vad vet jag. … en, där de sovande med dess makthavare får fortsätta sitt experiment… och de kommer inte märka att alla som försökt väcka dom inte längre syns till – för de är på den renade uppstigna Jorden.

Det är EN sak att först ha sett och erkännt att allt detta destruktiva mörker finns – och sen gå vidare. Men att helt ignorera och låtsas som om det inte finns, kan inte leda människor in i Den Nya Goda Fria Världen. Det är att förneka sitt eget mörker och utan omvandling av det – ingen Ny Värld.

Men för alla vi som befriat oss gäller det att kapa de sista trådarna av att andra eller något utanför oss själva, har kontroll över oss. Kapa banden med alla rädslor och det gamla slaveriet – paradigmet.

Och bygga våra egna oaser av Det Goda Livet på Jorden. Där omvärldens kaos och slaveri inte kan ta sig in, därför att vi helt enkelt inte sänder ut sådana energier som matchar sådant.  När vi klippt med det gamla, kan vi inte dra sådant till oss och vår upplevelse av Livet blir såsom våra nya upplysta tankar. Och trots att vi ändock kanske lever mitt ibland de som lever i Den Gamla Världen, med alla sina trauman osv, så berör allt detta inte längre oss.

Då så väldigt många verkar helt oförmögna att se att de är förslavade och förnekar sitt Andliga Jag och därmed sin egen medvetna skaparkraft och sin medverkan till allt som sker på vår Jord – så måste jag själv inse att alla skall inte med!

Så länge människor inte inser att – alla människor  – skapar sin egen och den yttre Världen genom sitt tankemönster, så kan ju alla dessa inte komma ur slaveriet, och blir därför kvar i Den Gamla Världen. Och de kommer, precis som förut att tyna bort och lämna Planeten genom ”sjukdomar” och olyckor. Självklart deras eget val och inget fel – men det är bara mina tankar om att alla inte skall stiga upp och in i Den Nya Goda Världen.

Som sagt – alla skall kanske inte med – jag kan ha fel – men om inte något stort sker som får människor att lämna TVn, systempåsarna, sporten, modetrender, köpa prylar, bara prata och prata, ständig bedövning med ”musik”, rökning osv osv – allt detta som hindrar lyssnandet på sig Själv och finnandet av sin egen kraft. Om inget UFO landar eller annat, så kommer inte alla att vara med...

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s