Vår Värld är INTE förnuftsbaserad

I vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden.

Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom. Samma sorts människor som regerade på Atlantis tid – övermodiga – maktberusade – bortom mänskligt inlyssnande – med helt blockerat hjärta.

Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom.

Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset.

Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig. Eller rättare sagt – det ingår i den Gudomliga ordningen – men kan inte lösas upp genom förnekande och gammal tro på att förnuftet nog råder i alla fall.

Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild.

Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut.

Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu!!!

Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet.

Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen.

Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm-
Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss.

Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst!
Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör.

Och som sagt – allt sker bortom allt mänskligt ”sunt förnuft”. Många som kommenterar säger ”att det är för invecklat och absurt för att vara sant” – men just så är det – det är helt absurt – men sant!

Som vanligt så kan jag förstå att det också ligger en högre mening med detta – men det stora förnekandet hos media, meterologer, regering och ignoransen bland ”vanligt folk” – gör ju att detta kan fortgå!

Vår Värld är nu helt upp- och nervänd – se och erkänn mörkret – hjälp andra att också vakna! Bli inte tysta medlöpare den här gången!

Att med öppna ögon se hela verkligheten – kommer att göra er fria och fulla med äkta inre Kraft!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s