Sverige – den ultimata Horan

Vårt tidigare vänliga och omtänksamma land – vårt folkhem – har nu enligt den officiella samhällsnormen utvecklats till den ultimata Horan. Som går med på precis allt – som inte sätter några gränser – som importerar en mängd kvinnoförtryckare, våldtäktsmän och kriminalitet. Och alla medlöpare som girigt tar emot pengar för denna våldtäkt. Som helt har stängt av förnuftet över vad som förs in i landet Sverige. För att mängder med människor, kommunledningar och andra instanser tjänar pengar på detta. Och dessa bryr sig inte om att de våldtar allt det mjuka vackra i vår tillvaro. Girigheten bedövar all verklig omtanke.

Sverige har förlorat förmågan att säga NEJ – till omvärlden – och säger därmed i stället NEJ till det egna folket och samhället! Sverige bjuder ut sig som en hora för hela Världen. Sverige har blivit helt skrupelfritt – under täckmanteln av ”tolerans och godhet”!

Som INTE skyddar sitt eget folk – sina egna barn och allt som är sårbart, ömtåligt och mjukt.

Denna officiella svenska norm – (det maskulinas dominans över det feminina) gör allt för att ”vara öppen” mot omvärlden. För att ”vara med” för att ”visa att man är tolerant” – ”god”  – för att tjäna pengar – till döds. Sverige låter sig utnyttjas av allehanda skrupelfria människor från andra länder – genom att dessa säger sig vara ”offer” – fast de ofta är det precis motsatta. Naiviteten är nästan total bland de ”toleranta”. Och alla dessa utnyttjare känner självklart doften av den svenska underlägsenheten. Och spelar på alla strängar.

Avsaknaden av omtanke för det egna är uppenbar. Man kör över alla som klagar – ”aj vi blir misshandlade” – det kan man inte ta hänsyn till.- att ta hand om och tillfredsställa andras aggressivitet och lusta är viktigare. Svenska folket får tåla att bli våldtaget!

Sverige medverkar stort till att förtrycket och våldtäkten av Kvinnan och allt det feminina fortsätter – både i Sverige och resten av Världen.

Och genom kvinnoförtrycket och våldtäkten – så våldtas även det inre Barnet! Ingen omtanke infinner sig om det verkligt känsliga. Förmågan till verklig Livsglädje dödas därmed.

Sverige har förlorat förmågan att säga nej till att tillverka och sälja vapen – girigheten -lustan att få tillverka sådant som dödar medmänniskor, har förtryckt all mänsklig omtanke och värdighet. Sysselsättning – slavarbete, pengar – före människoliv.

Dessutom deltar svenskar i den planetomfattande besprutningen av kemikalier med chemtrails över vårt land – helt i tysthet sprutar de ut enorma dimridåer som skymmer både sol och värme. Troligen i händerna på Nato. Till allmän hälsofara och Gud vet vad de har för avsikt. Det oftast kalla Sverige behöver knappast kylas ner. Detta är helt sjukt. Regeringsmakt och medlöpare struntar helt i människorna. Det handlar inte om någon konspirationsteori – detta är fakta!.De flesta tror ännu bara att det är strimmor från reguljära flygplan och vanliga moln. Men det är stor skillnad på dessa – vi har fått en mängd artificiella moln. Vi besprutas med kemikalier så att hälsa, Sol och värme förstörs – helt i det tysta

Ingen skyddar Sverige och svenskarna.

Sverige deltar i och medverkar och sprider allt som är destruktivt på Planeten. Sverige är inte det ”goda” landet som man försöker ge sken av. Sverige är en sköka. En sköka känner inget egenvärde.

Och den del av massan som hörs mest och den samverkande medievärlden – fortsätter att sätta slavarbete och pengar före verklig Livskvalité. De dyrkade avgudarna ”tillväxten” – ”sysselsättning”. Arbeit machts Frei… – den livsförnekande vägen.
Och inga media vågar- vill  tala om chemtrails…

Men bortom – under den officiella normen – finns lyckligtvis mängder med svenskar som inte ställer upp på detta! Hur mycket spott och spe som än kommer från det sjuka mediaSverige och självtillsatta folkdomstolar – så vet massor med människor att de kommer med Sanningen. Och Sanningen äger all bärande uppåtstigande Livskraft!

Inget annat än den grundläggande Sanningen kan överleva. Den Sanning som leder till befrielsen av  människan – den Fria Själen och till Kärleken.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s