Intelligent design + video

När jag sitter mitt ibland alla mina förodlade småplantor och pelargonskott  – som också får bre ut sig på köksbordet, så förundras jag igen. Tänk den intelligens – den kraft som tänkt ut allt detta. Hur varje art, med samma gener, ändock blir helt personlig tack vare sina omständigheter. Ingen liten planta blir den andra lik – förutom strax efter uppkomsten. Sedan tar den ”personliga” vägen över.

Och som jag skrivit tidigare – det lilla fröet som innehåller hela livsplanen – av blad – blomma -och ibland till en hel trädstam och sen till frukter  som innehåller nya fortplantningsfrön – och allt detta från ett litet frö!!! Och att någon kraft hjälper fröet att vakna upp och veckla ut hela Planen!

Tänk att intelligensen faktiskt har tänkt ut själva Jorden  och hur dess naturmaterial – t ex metaller, fått sin sammansättning så att de går att smälta och forma till en massa saker. Att ingredienserna till  cement går att bygga våra hus av och ALLT ALLT annat som ”vi utvecklat”. Att detta är skapat så att människan  i samstämmighet med detta, succesivt fått tillgång till – öppnats för – att ta emot idéerna till denna utveckling. Att någon/något tänkt och designat allt detta så helt perfekt!

Hur kan någon då tvivla på att allt inte skulle vara möjligt!  Det är t ex inte  konstigt att någon skulle kunna gå på vatten eller ha en ”jungfrufödsel”. Om den/det som tänkt ut allt detta som är vi – den perfekta varelsen med en kropp som är som ett stort mirakel där allt fungerar i samstämmighet – denna intelligens kan naturligtvis GÖRA ALLT!

Det finns ingenting som kommit till av någon slump!!! Det finns ingenting som bara kommit till ”av sig självt”, ”bara evolution”, eller liknande begrepp. Bakom ”evolutionen” har alltid funnits denna Intelligenta design.

Och denna Intelligenta design kallar jag och många andra för Gud – för vi vet att denna design består av Den Absoluta Kärleken

Och som mellanled finns en oändlig massa högre intelligens – som inte har fysisk form här på Jorden – men som hela tiden är engagerad och hjälper oss i våra liv här på Jorden. Vi kan kalla dom Änglar eller annat, men vi kan se dom som mellanled mellan oss och ursprungsintelligensen. Vårt eget Högre Jag vet t ex ALLT om oss och är närmare Källan och vägleder oss på bästa sätt. Ju mer vi stillar oss och lyssnar – desto bättre kan vi ta emot vägledningen. Vårt eget Högre Jag vet allt om våra bekymmer och lidanden och allt om våra andra liv och är därför den kärleksfullaste vi kan vända oss till för att få vägledning och tröst. Vårt eget Högre Jag har varit med oss jämt – genom alla inkarnationer, men har inte varit programmerat att träda in för fullt – förrän Nu!

Gud verkar GENOM vårt eget Högre Jag..

Det Högre Jaget – som är vi  – i högre dimensioner och icke fysisk form – men som nu undan för undan stiger ner vår kropp.

Vårt Högre jag är lika med vår Ande och är kanalen – porten till Gud – Källan – Designern – KÄRLEKEN. Genom att rikta oss inåt – finner vi vår egen kanal till Gud.

Även katter böjer sig ...Allt är så fint designat så allt vad vi söker finner vi inuti oss själva. Ingenting vi söker kan hittas utanför oss (bara tillfällig mättnad). Vi har själva vår egen Kanal och Port till Källan – Gud.

Den stora utmaningen för alla religiösa, är att inse att deras Högre Jag är porten till Gud. Porten kan aldrig finnas i ord, Bibeln eller hos någon ”förkunnare” eller att prata om Gud. Porten finner man genom det egna ansvaret för sitt inre – både ”gott och ont” – endast genom detta och det Högre Jaget kan inre försoning ske.

Så rädslan för New Age – som alltså betyder Ny Tid! – blir till ett fängelse för både religiösa och alla Gudsförnekare. De förnekar sin egen kanal till Gud – Intelligensen. Men det må ju vara deras livsval – Den Nya Tiden är ostoppbar!

Men – det allra underbaraste som vi kan tänka oss – är alltså möjligt. Annars skulle denna tanke aldrig inplanterats i oss!

Bifogar glimtar av Den Intelligenta Designens förmåga att tänka ut vackra saker. Det vackra speglar – innehåller stora doser med Absolut Kärlek..

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s