Sanningen behöver inte bevisas

Grundläggande Universella Sanningar behöver aldrig bevisas – de står för sig själva. Bara lögnerna och ytliga lägre sanningar har behov av att bevisa något. Sanningen kommer alltid att uppenbaras – då den är själva Livets drivkraft.

Den som VET att den talar sanning och som visar på Universella lagar kan aldrig överbevisas eller fås att lämna sin vetskap. Det kan enbart ske en  expansion av dessa sanningar till ännu högre sanningar.

Sanningen kommer alltid ikapp alla – så allt kämpande emot upplysning och förändring är dömt att misslyckas. Den som kan ta in en större del av det mänskliga och som kan se en större Helhet – kan också bistå med större Sanning än de som bara ser en liten del – eller bara ser det som lärts in. De som är emot och dömer andra medmänniskors själva existens – har bara tillgång till en mycket låg ”sanning” och blir i stället till lögn. (Inte att blanda ihop med upplysning av livsfientliga dogmer och program).

Den som känner Sanningen – blir fortare fri om denne slutar att försöka bevisa något – och Sanningen klarar sig utmärkt själv att manifestera sig.. Att försöka bevisa tyder ännu på en viss osäkerhet och att andra har ”rätt” att ifrågasätta dem. Den som vet – vet – och behöver inte bevisa något. Och förtryckare försöker alltid provocera – ”kom med bevis” – vilket dessa dock är helt oemottagliga för – så det kan bara bli ett slöseri på energi – energitjuvar.

De som ropar på bevis är bara ute efter kamp – och har ingen önskan att lösa några problem! Man får inse att en stor massa som befinner sig på nätet och som kommenterar överallt – inte är där för att de vill lösa några samhällsproblem!. De är där enbart för att få ur sig sina aggressioner och för att rida på krigandets berusning. De kallar det debatt – men ingen lyssnar och ingen är öppen för några lösningar. De lyssnar aldrig inåt – de riktar sig enbart utåt och upprepar gamla inlärda program.

Debatter är bara en mer sofistikerad form av krig!

De som försöker hindra att en massa Sanningar kommer fram eller uttalas – är rädda för förändringar – de vill ha kvar sin gamla världsbild. Detta är dock helt omöjligt – hur mycket de än kämpar emot, så förändras den kollektiva Världsbilden i snabb takt. På det personliga planet hos många, har Den Nya Världen – den Nya världsbilden blivit den enda. Den gamla liknar mest en gammal svart-vit film som är helt ointressant att titta på.

De som lyssnat inåt sig själva och utgår från sitt eget inre Själv – bidrar med större Sanningar. De som enbart talar det som de lärt in – har inget större sanningsvärde.

Sanningen kommer INIFRÅN! Den kan aldrig läsas eller läras in. Men vägvisare kan hjälpa andra att komma ihåg – hur det egentligen är skapat – bortom det inlärda jordiska separerande slavprogrammet. Alla har tillgång till den Universella Sanningen inom sig. Hjärtats Sanning.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s