Feminism – det nya hatordet

Till raden av epitet som man klistrar på allt vad man inte instämmer i finns nu feminismenFörutom rasist, främlingsfientlighet eller ”SD-are”.

På allt som osar nytänkande – klistras nu ordet feminism som skällsord! Eller radikalfeminism  om vissa kvinnor kanske använder sin kraft såsom männen och inte står och flörtar med några söta kjolar. Eller att de inte vill vänta längre, då de väntat i kanske hela sitt liv på förändring – och vill nu ha rejäla steg eller hopp till ett nytt tänkande.. Kvinnor har väntat i tusentals år! och all den kraft som varit nedtryckt förlöses nu och detta skrämmer alla som vill bevara förtrycket enorm!
Och
visst kan man med rätta kalla en massa saker för feminism – då allt som går emot den gamla mansnormen framhäver de förtryckta feminina aspekterna i Livet. 

Men nu används det nästan totalt som ett skällsord ifrån alla de som vill behålla den gamla mansnormen – det gamla paradigmet – den gamla prioriteringen på det materiella.

Det gamla patriarkatet tar nu i med brösttoner och muskler och sprutar sitt förakt för det mesta av nytänkande – feminismen. Hån och förlöjligande och en enorm massa ryggdunkande och med stöd från de kvinnor som hellre vill vara i lag med män och rida på deras maktövertag – än att stå upp för alla medsystrar och för att omvandla samhället till ett kärleksfullt samförstånds-samhälle.

Många skriker ut sina instinkter för att för evigt bevara allt det som skiljer könen åt – det som skapar splittring och separation. I stället för att stilla sig och lyssna på vad det kan ha för fördelar med att lyssna på de feminina krafterna – vad som verkligen behövs i Livet och i samhället. Det feminina är oändligt mycket mer än kroppens underliv och bröst – likaså det maskulina.  Det finns aspekter både – feminina och maskulina som ligger bortom all sexualitet.

Denna fokusering på att alltid se människor som könsvarelser – är bl a det som gör att alla krig kan fortsätta – att en massa destruktiva beroenden fortsätter – att det ständigt pågår en kamp mellan könen. Att sätta sexualiseringen och åtrån i fokus i stället för känslan i hjärtat!

Könsvarelser kan aldrig skapa en kärleksfull Värld – bara MÄNNISKOR! Kön är detsamma som splittring – inte äkta samlevnad. Kön är kamp, åtrå, beroenden och besvikelser – inte självkännedom och självständighet. 

Att bejaka sexualitet före hjärtans samklang och öppenhet är att låta instinkterna få fortsätta regera – precis såsom djuren. Sexualiteten bibehåller slaven – ett sätt att avreagera sig för att man först kört över sig själv och inte lyssnat på sitt inre. Slaveri = det maskulinas dominans över det feminina och det underhålls av ständig sex – för att kunna fortsätta slava och dominera. Ett slavhjul som alltid kommer att leda till död och splittring mellan människor i stället för kärleksfull samexistens och långa friska liv. — Men när män blir tillräckligt gamla kan de ofta släppa hela detta könstänkande och äntligen börja bli människor.

Ännu är det sorgligt hur så många förespråkar det gamla paradigmet och inte inser att det är detta paradigm som skapat alla krig på jorden, allt våld, alla missbruk och sjukdomar, alla besvikelser, alla tvister människor emellan, all fattigdom och brist. Men slaven försvarar sig så länge slavhöljet håller ihop – medan innehållet töms på sin verkliga substans – töms på kärlek och livsglädje.

Och många män förnekar ännu att det överhuvudtaget finns någon Gudinna! De vägrar att inse att det finns några feminina egenskaper hos den som Skapat alltihop. De är så otroligt självgoda… och behöver många påhälsningar av Gudinnans Kraft för att bli ödmjuka – många tsunamis!

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s