Gudinnans återkomst

Många undrar ännu och har inte en aning om vad det innebär – ingen aning om vad det Feminina i Skapelsen handlar om. Har inte insett att allt det feminina varit under förtryck och diktatoriskt styre av det maskulina i Skapelsen. Det har fått människor att köra över det mesta av vad det inre Jaget har kännt och velat. Om den egna viljan har använts, så har det varit den totalt inlärda viljan – som präglats fram genom generationer av slit och lidanden. Det har inte varit den innersta äkta viljan.

Detta förtryck har fått alla mänskliga varelser att förneka vad de egentligen känner – för att i stället kunna tvinga sig till olika former av slaveri. Ett slaveri för att duga för omvärlden – för att ”tjäna pengar” – skaffa ”status” – för att vara ”till nytta” för andra och samhället – att prestera och tävla – att tro att arbete och ”sysselsättning” är livets högsta mening – att tro att denna form av förtryck har varit nödvändig för överlevnad.

Sen har vi hela komplexet med alla krig på Jorden – som enbart kan ske på grund av att det Feminina förtryckts –  så att våld och dödande kan ske. Alla känslor utom instinkten aggression är bortkopplade. Den som har kontakt med sitt inre Feminina kan omöjligt bruka våld  eller döda.

Det handlar inte om ett matriarkat som skall styra över männen – det handlar om att det feminina inom människan skall lyssnas på, så att människan äntligen börjar lyssna på vad hon egentligen i hjärtat vill och att detta sedan stöds av den maskulina aspekten – både inom individ och i samhället.

Den maskulina handlingskraften skall äntligen användas till att stödja alla verkliga behov! Det handlar om ett kärleksfullt samarbete där även männen inser vad som verkligen behövs både i det personliga livet, i samhället och i Världen – och därmed stödjer detta. När män börjar lyssna både inåt sig själva – i stället för att bara ”rusa iväg och göra saker”  –och lyssna på kvinnorna – uppstår ett kärleksfullt samarbete som alla kommer att älska. Bara ett sådant samarbete verkar för Livet. 

Ett sådant samarbete ger försoning inom människan – när man och kvinna äntligen samarbetar och där ingen kamp eller separation kvarstår.

Och – mycket viktigt!!! – bara det feminina inom människan har kontakt med det inre Barnet – detta stackars inre förtryckta Barns känslor som oftast blivit totalt bortträngt – för att kunna bli en duktig SLAV.

Om män bara visste så mycken kärlek som väntar när de slutar att kämpa emot det feminina – att äntligen få slappna av i sig själv och känna att man duger – utan att behöva prestera. Sen finns det ju ännu de som helt dragit sig undan från ansvar och alltså gör varken det ena eller andra. Men alla vinner på att sluta döma sig själva och i stället lyssna inåt och INTE bedöva sig med allehanda bedövningsmedel!

Män har ännu alltför lätt att fly till olika bedövningsmedel – sport av alla de slag är en jättebedövning och allehanda machosysselsättningar.  Allt för att slippa lyssna på ropet inifrån – att det är kärlek man längtar efter (obs. kärlek är inte detsamma som sex). Kvinnor flyr också – men inte i samma utsträckning.  Kvinnor tillåter sig att känna och är betydligt öppnare för utveckling. Därför kan kvinnor (inte alla) visa vägen för männen och männen bör lyssna på dom – för sin egen lyckas skull.

De flesta män (och kvinnor) har ännu svårt att inse att det är möjligt att leva i fullt samförstånd med en kvinna/man – utan kamp -men där båda tar ansvar för sitt eget känsloliv och inte projicerar det på partnern. Där båda är helt trygga med varandra – för att de vet att båda tar eget ansvar. Där båda är självständiga individer.

Och genom att lyssna till sitt inre Barn – kan Livet äntligen nå sin fulla potential och bli till det fullödiga egna skapandet av sitt liv – som utgår ifrån en inre glädje!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s