En otrolig mix – blandning som virvlar runt i det kollektiva

Jag undrar hur många som börjar inse att de inte längre kan ha någon som helst kontroll över skeendena – varken i Världen, i samhället eller det egna livet.. ALLA mänsklighetens olika dilemman är uppe vid ytan och det ena absurda efter det andra kan man läsa om i media. Och ALLA har olika åsikter – även bland de som mera samstämmigt är ense om vissa betydande saker – är ofta helt oense om andra. Det går helt enkelt inte att dela upp människor i bestämda fack längre, då alla har just en stor mix av aspekter och därmed tankar och åsikter.

Och detta speglas i sin tur av de politiska partierna som inte längre går att känna igen – inga bestämda boxar längre – och därmed kan ingen lita på någon – vare sig politiker eller andra människor.. Var och en blir till slut hänvisad att bara lita på sig själv – och det kan bara ske om man på allvar lyssnar på sig själv.

Men fortfarande håller en mängd människor på att försvara rena dårskaper – för att de inte vågar låta sin mask falla – för att de ännu inte lyssnat på sitt mörka inre. För att de ännu inte insett att de är människor – och inte helgon. Många lever ännu på att anse sig ha rätt att döma andra. Många  många behöver ännu få sina masker avslitna. Men – när ingen längre tar åt sig av dömandet – då måste de som dömer äntligen möta sitt eget inre dömande mörker. Igen: upplysning av allt som är emot livet är inte dömande – men det stjäl ändock energi från upplysaren. Energi som man i stället kan ge till det man vill ha.

Allt har sin Tid – Krigande har sin Tid – Upplysning har sin Tid – Försoning med sig själv och SjälvFokus har sin Tid. Allt som stjäl ens egen energi – måste man till slut släppa taget om. Annars kan man aldrig bli lycklig. Så vad är det egentligen man vill – lycka eller inte … det är vars och ens eget val.

Ett otroligt misch-masch som ingen mänsklig varelse – varken statsministern, presidenter, diktatorer, övriga patriarker, bankväsenden eller folkdomstolar – kan ha någon verklig kontroll över. Allt hänger på den enskilda människans inre liv och hur hon vaknar upp och tar ansvar för vad hon sänder ut för tankemönster och vibrationer – och därmed skapar sitt eget liv. Den enskilda människan har ansvaret för vad som gemensamt händer i Världen. Antingen förnekar hon sitt eget inre tankeprogram och bidrar till mera krig och destruktivitet – eller så tar hon ansvar för sig själv och gör sin del av omvandlingen till en bättre Värld.

För de som vågat visa sin mänsklighet och uttalat sin absoluta sanning och inte har någon mask att försvara längre – är det bästa man kan göra – att bara följa med i flödet – och inte göra motstånd mot något. Bara när vi ger upp vårt motstånd kan goda saker komma till oss.

Vi skall alltså – som ljusgruppen Abraham-Hicks säger – följa med flodens flöde  – inte försöka ta oss ”up-streams” (inte överanstränga, kämpa emot) och inte heller försöka att ro med strömmen – utan låta oss föras med Strömmen!

Och för att vara i Flödet så mycket som möjligt ser vi tilll att inte fastna i negativa tankegångar- vi låter dom komma fram och känner känslan i dom – men  behåller dom bara en kort stund – och väljer sen i stället en tanke som är något lite bättre och därmed vänder nedåtspiralen och så småningom blir det allt lättare att snabbt vända till mycket positivare tankegångar och drömmar.

All lösning sker i perfekt ordning och de impulser som ev. kommer och de handlingar som vi gör upplevs inte som någon ansträngning – då vi Är i Flödet. Bara impulser komna inifrån Flödet – kan ge några verkliga framgångar!!!

Lite Skönhet i  Flodens flöde – mot – i Kärleken.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s