Det mänskliga Livet – ett gigantiskt Samspel – vi alla hör ihop – vare sig vi vill se det eller inte

Allt är i Symbios – Den som blir mobbad ber om det – genom sina egna självdömande tankar – som sänder ut de vibrationer som manifesterar någon som mobbar. Den som mobbar har liknande självdömande tankar men dennes energier riktas mera utåt, för att tillfälligt skyla över det inre dömandet. Det egna dömandet av sig själv gör att båda  lever i ett begränsat icke kärleksfullt liv.

Den som är fattig – har låga tankar om sitt eget värde och skapar yttre bekräftelse på detta genom myndigheter eller annat som stryper ett större pengaflöde.
Ingen med mindervärdestankar och oälskande sig själv – är öppen för att ta emot vare sig mycket pengar eller kärleksbetygelser från andra.

Alla som lever under förtryck har mycket förtryckande inre tankar om vad de får och inte får – och detta måste manifesteras i det yttre genom olika förtryckare eller förtryckande lagar.
Även förtryckare har liknande inre tankar som förtrycker stora delar av sig själva  (framförallt sina feminina inre sidor – som alla någonstans inom sig har). Och förtryckare lever i mycket känslokalla tillstånd som inte är på något sätt avundsvärda. De är inte på något sätt ”lyckligare” än dom de förtrycker.

Om någon/några dömer oss – så är det bara ett svar på att vi själva har dömande tankar om oss själva.  Ingen kommer att döma oss när vi slutat att döma oss själva.

”Se på allt elände i Världen” – blir till att vi enbart kan se just eländet – även om det krymper och det goda, fria och vackra hela tiden ökar och även finns runt omkring oss. Det kan vi inte se och ta in – då fokuset är på ”eländet”. Om det är lidande och elände jag vill se (även om jag med ord säger mig vara emot det) – så är det ändock mera lidande och elände som skapas – genom mitt fokus på det. Och genom flykten från ansvaret för det egna inre lidandet!

Det gamla programmet glorifierar ännu lidandet på många vis och att fokusera och anse sig som utvald att alltid fokusera på det – att man därigenom skulle få några ”poäng” eller belöningar i ”himlen” – det skapar hela tiden mera lidande på Jorden och är direkt kontraproduktivt. I tron att man därmed är en ”lite bättre” människa blir till att man oftast också dömer andra som inte fokuserar på lidandet. Och dömande människor kan aldrig bli lyckliga och är inte på något sätt bättre människor. De är bara på flykt ifrån sitt eget inre – sitt eget ansvar för lidandet på Jorden. 

De som lider har förstås också ett starkt inre förtryck som gör att de inte kan ta emot livets goda – alla är bakom den kroppsliga ytan – barn eller gamla – så är det gamla inkarnerade själar, som bär med sig olika program som manaifesteras i det yttre. För att de också på en själslig nivå valt att gå igenom lidande för att antingen ta sig igenom det eller spela med i lidandespelet en period, för att sen återgå till Källan eller annan utveckling.

För att så många ännu bär på inre lidande – måste också yttre lidande manifesteras på Jorden . Ett stort samspel – i energier – mellan de som förnekar sitt inre lidande och de som lider i det yttre. Därför bär alla de som förnekar sitt eget lidande, ett stort Ansvar för att det ännu måste manifesteras yttre lidande på Jorden!

Orättvisa är bara ett svar – en manifestation – skapelse av att vi inte lyssnar på vår egen inre orättvisa – där bl a förtryckande röster får dominera över andra och mjukare röster. Mindervärde, underlägsenhet – är inre röster som just säger så – ”du är inte värd något om du inte gör si eller så – om du inte fötts som ”adlig” eller något, så har du ett mindervärdesprogram. I det stora kosmiska Spelet är alla lika värda och älskade – men då måste man erkänna sin egen gudomliga gnista och känna att man utmynnar från den stora Källan av Kärlek – vare sig man är adlig, kunglig, bussförare, receptionist, arbetslös, sjukskriven eller en fri själ.

Allt handlar om vilka tankar man har om sig själv och omvärlden bara besvarar just de tankar man sänder ut. Allt annat är ytlig kosmetika. Dock kan man inse att de som redan är materiellt rika – har ett annat inre program/tankemönster – där pengar ses som något naturligt hos dem. Deras släktgener för med sig ett annat sätt att se på pengar och jordisk ”framgång”. Däremot kan de ha stora brister på andra områden i livet – inre förtryck kan föra med sig svårt med närhet och förmåga att njuta av sina tillgångar osv.

Men det är helt meningslöst att vara avundsjuk på någon – då det sänder ut att ”det skulle vara något fel på mig – jag har mindre och är därför mindre värd” och detta sänder ut de vibrationer som hindrar att jag kan skapa och ta emot något av allt det jag vill ha.

Någon/något måste alltid i det yttre spela upp våra förnekade tankar om oss själva – och då har vi den stora chansen/gåvan att inse vad vi säger till oss själva. Allt negativt som vi möter eller berörs av från det yttre – är förtäckta gåvor – speglingar av vårt inre och ger oss möjlighet till befrielse och försoning med oss själva. Och förstås också allt det positiva – har vi också framkallat genom våra tankar. Det stora Samspelet som hela tiden sker – människor emellan.

Någon/något måste t ex ”klippa till” den som har starka undermedvetna aggressiva eller dömande tankar om sig själv. Det manifesteras alltid i det yttre – och ger oss en chans att inse. Att skylla på den som gör oss detta, löser inte upp vårt inre dömande – men självklart skall man sätta det stopp som behövs. Trampar vi på en kratta så den slår oss i huvudet – bör vi inse att det är en gåva – en upplysning om ett självbestraffande – YES – så ligger det till!.

För att få det man VILL ha – måste man alltid MATCHA det man vill skapa – dvs man måste sända ut precis de vibrationer som man skulle ha – när man väl har det man vill ha. Dvs man måste FÖRST känna den lyckan – INNAN man fått det önskade resultatet i det yttre. Först då har man förmåga att ta emot det. (Inte tvärtom som man programmerats med att tro – att ”jag blir lycklig bara jag får det och det”).

Och sen kan man öva på lyckan genom att ta emot mer och mer (situationer, resultat, materiella ting osv) – expandera och uppleva sig själv som Skapare.

Puh .. igen ett gigantiskt pussel – en väv – som utmynnar utifrån Källan av Kärlek.

Vi lever i ett rikt och överflödande Universum – där ingen verklig brist existerar.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s