VARFÖR lyssnar de styrande och alltför många män INTE på de verkliga BEHOVEN i samhället..!!!

Som om ingenting hänt – FORTSÄTTER de styrande att helt negligera människors verkliga behov – och fortsätter styrandet mot jakten på pengar, positioner och mastodontprojekt. Helt struntande i människors behov. Helt struntande i att vörda och ta hand om Naturen och vår Jord. Bort från all mänsklig värdighet!

Varför vägrar ännu män (inte alla) att lyssna på vad kvinnor säger – varför vägrar dom att lyssna på alla mjuka behov i tillvaron! Varför är så otroligt många män ännu så självgoda, så att de totalt vägrar lyssna på något annat än den gamla maskulina normen – att bara tänka linjärt och i strukturer och skelett utan att bry sig om något som helst innehåll.

Män vet hur hjulen fås att rulla, men bryr sig inte om vart det rullar, vem man kör över och vad man förstör och skövlar på vägen. Framfarten är det viktigaste. Och till detta har man mage att klanka ner på alla kvinnor (och vakna män) som talar om deras dårskap. Många män är ännu ute efter fortsatt total kontroll över allt det mjuka och inkännande i tillvaron.

Så många män väljer enbart krig – i stället för att lyssna. Det är för mig ännu inte fattbart varför många människor inte strävar efter en vänligare och kärleksfullare Värld. Varför kämpar de emot! Det är så sorgligt.

Ja jag vet från en Högre utsiktspunkt är allt detta precis som det skall vara just nu  – men jag tillåter mig att på den mänskliga nivån känna både min ilska och min sorg – över många mäns behov av att vara elaka mot just kvinnor. Varför många män ännu tycker det är ok att misshandla kvinnor. Varför många män tycker sig ha rätt att våldta kvinnor Varför många män tycker sig ha rätt att ”tafsa på” kvinnor. Varför så många män anser sig ha rätt att kränka kvinnor och tvinga sig  in i deras privata sfär.

Varför så många män ännu beter sig som härskare och  psykopater genom att t ex – bara för att de blir intresserade av någon kvinna, så tar de sig rätten att anse sig som en möjlig partner till kvinnan utan någon som helst inkänning om kvinnan är intresserad eller inte. Som om deras lusta är det enda som har betydelse. Varför kvinnor Jorden runt skall behöva känna sig rädda för män – varför kvinnor måste  begränsa sina liv – för att män anser sig ha rätten att ”ta för sig” av allt vad kvinnor har. Om män bara hade en aning om allt som kvinnor har fått utstå genom det manligas dominans genom tiderna!  —

Och sen klagar man på att ”Feminismen har gått för långt”!!!

Så många män som ännu försöker tysta kvinnors rop om att män inte kan fortsätta försöka ha kontroll över kvinnor (och även andra män). Att de inte kan få fortsätta härska, sätta agendan för vad som skall göras. Inte fortsätta tysta kvinnor som inte längre finner sig i den gamla diktaturen – utan nu tar sig ton. Hur skall de annars ta sig igenom all denna välgödda och länge intränade muskelkraft och vanan att alltid få sin vilja fram i samhället. Och många män skriker ännu efter ”mammor” – ”förstående” kvinnor som kan ömka dom.

Vi och samhället behöver uppvaknade och VUXNA män som inte spelar med i dessa gammeldags roller – män som är självständiga OCH lyssnande! Jag vet att ni finns – men alla de andra är mycket högröstade och tar ännu alltför stor plats och får ännu sätta den officiella agendan.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s