Svenska stödet till krig på Jorden och kriget inom landet (uppdaterad)

Den officiella moralkoden i Sverige är att vi är så fredsälskande. Detta ”fredsälskande” land ligger etta i Världen på vapenaffärer baserat på satsning per invånare. Sverige understödjer därmed de flesta krigshärdar på Planeten. Hur länge skall dessa skygglappar och den förljugenheten få härja och fortsätta hyckla om Sverige som neutralt och fredsbevarande. Till detta har nu tillkommit den absurda medhjälpen att bygga vapenfabriker i SaudiArabien! Den destruktiva Kraften i det tidigare oskuldsfulla landet Sverige – väller nu upp till ytan och svämmar över.

Detta är bl a en spegling av att vi också har ett gigantiskt medvetandekrig inom landet – ett energikrig. Det pågår på mental  och känslomässig nivå. Där den maskulina kontrollmakten (det är endast den maskulina muskel- och vänsterhjärna-kraften som kan utöva kontroll) ännu gör allt för att tysta och trycka ner den feminina urkraften som har vaknat – efter årtusenden av förtryck. Energikriget om vem och vad som skall lägga beslag på det allmänna fokuset och på vem som skall få fokuset individer emellan. Dit fokuset går – dit går också kraften – det som skapas.

Det vimlar ännu av män och också kvinnor som med mentala svärd  och  muskler försöker stoppa uppvaknandet och utvecklingen. Jag har hittills ännu inte stött på NÅGON man som insett vad äkta feminint tänkande innebär – de flesta går till direkt angrepp så fort de får höra ordet feminint eller vad det feminina i mänskligheten kan innebära. Vilket alltså speglar att de ännu inte  väckt upp sin feminina inre hälft.

Varför är så många män ännu helt inställda på krig mot det feminina – denna oförmåga bidrar till kriget mellan könen – kriget mellan människor och krigen på Jorden. Vi kan aldrig få en kärleksfull Värld så länge män vägrar lyssna på kvinnorna och på allt det feminina som fått stå tillbaka för muskelkraften. Män krigar alltså med sin inre kvinna och kan aldrig bli lyckliga så länge detta pågår!

Att Gudinnan och det feminina står för och kommer med mänsklighetens befrielse – det vill de flesta män ännu inte höra talas om. De är ännu så uppfyllda av sin egen makt och självgodhet och dunkar ryggarna på varandra. De är så vana vid att sätta sin maskulina agenda – sin problemformulering – sitt behovsfokus – sina gamla lösningar. Medan Gudinnan och det Femininas alla behov skriker om något helt annat. Den maskulina normen är rysligt cementerad – men måste ge vika. För ett gemensamt, omsorgsfullt och kärleksfullt samhälle. Ingen har i längden någon glädje av ett mansdominerat tänkande samhälle. Det tar död på sig självt.

Och ytterligare andra skriker om jämställdhet och menar att männen skall kunna fortsätta som förut och kvinnorna skall i bästa fall få göra som dom! Man måste förstå att den gamla mansnormen måste ge vika och låta Gudinnan och det Feminina stå för tänkandet. Endast Gudinnan bär på mänsklighetens befrielse – endast Gudinnan känner lösningarna – och då måste det maskulina träda tilllbaka och följa de feminina tankegångarna – alla de verkliga BEHOV som ropar inom mänskligheten. 

Såsom det feminina har låtit sig ledas (och förtryckas) av det maskulina är det nu det Feminina som skall leda och inget verkligt maskulint blir förtryckt genom detta. Bara det manliga egot – förmågan till destruktivitet, förtryck, kontroll och utnyttjande Männens kraft måste i stället stödja allt som främjar mänskligheten före det materiella, prestations-, tävlings- och ekonomi-tänkandet. Människan före pengarna – det kan väl inte vara så svårt att förstå!

Det är också den vänstra hjärnhalvans dominans över den högra – där enbart intellekt och tänkande värderas, medan känslorna anses som ”fula”. Känslorna är det feminina i människan. Därför försöker svenskar alltid ”tygla” sina känslor i alla officiella sammanhang – de anses inte fina nog och medmänniskor dömer ut andra som visar känslor (sorg kan dock ibland tillåtas). Men ilska, bitterhet och liknande,  är fortfarande ”fult”. I Sverige är det viktigast att ”föra sig”, vara diplomatisk (strategisk, icke äkta) – i den allmänna rädslan att bli dömd av Folkdomstolen.. Det finns en allmän känslo- och åsiktspolis i vartenda sammanhang där flera mötsÖverhuvudtaget finns det nog inget annat land som har en så bisarr förtryckande FOLKPOLIS och FOLKDOMSTOL.

Sverige är avgjort det mest hycklande landet på Jorden – med ett försök till att uppehålla  skenet av det goda medmänskliga landet. Med ”medkänsla” för hela Världen – men det handlar inte om människokärlek, utan om ett egoistiskt behov av att ”vara bättre” än andra länder. Och därav framkommer nu hela baksidan av detta hyckleri. Medan de styrande och medlöpare förtrycker och förringar det egna folket och förnekar att det finns något svenskt. Alla dessa inflyttningar från andra länder bidrar till att både förstärka och mana fram all destruktivitet som finns inom Sverige. Men det innebär också  att Sverige måste börja se till sig självt och sitt eget folk! Det måste framkomma en Högre manlig Kraft som skyddar sitt eget  folk och allt skört som behöver skyddas!!! En Faderskraft som skyddar helheten – och inte särintressen – som skyddar MÄNNISKAN!

Allt har dock ingått och ingår i den Gudomliga Planen – som nu är riktad mot upplysning och rening av allt undermedvetet och vår riktning är  uppåt – inåt människan – bort från färden nedåt i materian och dyrkandet av det materiella. Inget fel i materian som sådan – men dyrkandet och görande materian till Gud – kan nu bara leda åt ”helvetet”. Och det ingår inte i Skaparens Plan.

Sverige har en ledande uppgift för hela Planeten – ALLA mänsklighetens olika program finns representerade här och skall försonas och transformeras.

Och alltihop är ett resultat – en spegling av att det feminina i människan och i Skapelsen är förtryckt!!!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s