Obönhörligen stiger vi uppåt – och Himlen stiger ner … + video

Hur mycket ”lort” som än tycks överskölja världen – så är mänskligheten i full fart med att vakna upp, höja sitt medvetande och gå in i en Kärleksfullare Värld. Som jag sagt förut, så är all denna upp- och nervända Värld en spegling av vad människor tidigare förtryckt och förnekat inom sig själva. ”All skit skall bort” som tidigare humor ofta framhållit. Och då måste allt först komma till ytan och synas och genomlysas – för att sen rensas bort – släppas taget om – och gå vidare.

Det finns många som går före och visar vägen  – ut ur det gamla paradigmet. Den mest renande och kraftfullaste vägen är att först tillåta sig att uttala alla sina sanningar – att vara totalt äkta i alla situationer – och sen släppa taget om det som är ”fel” i Världen. Då ALLT som vi lägger fokus på, blir det som bibehålles och VÄXER! Men om vi försöker hoppa över denna fas – att våga vara totalt sanna – förlorar vi själva grundkraften – den kraft som har sina rötter i Moder Jord och det Feminina. Den kraften behövs för ett fortsatt fullödigt Liv och det egna skapandet. Extra viktigt är det att vara sann mot alla auktoriteter och mot alla som ”är så vänliga och ”heliga” så man tidigare oftast tassat runt dom”. Bara Sanningen kan rena och hela.

Men att, som de skenheliga döma en stor del av de som belyser mörkret – är samtidigt ett dömande av sig själv och därmed så stryps själva Livet inom dom. Dömande kan aldrig ge ett fullödigt och kärleksfullt Liv – det är en självklar kosmisk matematik. Alla som dömer – från vilket håll det vara månde – blir stora förlorare. De kan aldrig uppleva sin egen oskuld och Livets ljuvhet och lätthet – som faktiskt finns att hämta upp – när man försonas med sig själv.
Obs att upplysning är inte detsamma som dömande!

Man kan vara öppen för vad som händer runt om, utan att ryckas med av det. Och i stället mer och mer fokusera på vad man vill ha i sitt liv och i samhället. Att ge sig själv – och sitt hem mycket omtanke och kärlek (hemmet är ju bl a en spegling av hur man värdesätter sig själv). Börja känna efter – om det nu är en helt Ny Värld på väg och ett nytt sorts liv – vad vill jag då skapa!

När vi lämnat det gamla bakom oss – släppt taget om alla tunga ryggsäckar – då har vi helt nya kort på hand och kan liksom börja om från början – och göra det rätt och kärleksfullt den här gången. Det hela är menat så – det är Skaparens högsta vilja att vi skall bli/göra oss själva lyckliga och expanderande. På ett nytt och kärleksfullt sätt – genom att lyssna på vår egen vilja och inte genom att lyda andras viljor eller skapa andras drömmar och förneka våra egna (bara om de överensstämmer med våra egna drömmar). Och inte genom överansträngningar eller framhävandet av gammalt ego.

Bifogar video om föreningen mellan Himmel och Jord och Oskulden inom oss – som är den Nya Världens vägledare.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s