Bli ”herre” i ditt eget hus (dig själv) – utan att stjäla andras = integritet

Allt som du möter – vad människor säger till dig, gör gentemot dig, vilka upplevelser du möter osv – är helt och hållet DIN skapelse.
Allt som sker i din omgivning, samhället – Världen – som du berörs av – fokuserar på – är DIN skapelse.

Det finns absolut ingenting i ditt liv som andra ”gör mot” dig – som inte du själv har skapat – genom dina tankars vibrationer som du sänder ut. Inga ”ja men…”,  rättfärdigar att skylla på andra. Självklart innebär det att man säger stopp och nej (eller ja) till det man möter – men det är ingen annans fel – eller förtjänst! Du har skapat alltihopa själv! Både det jobbiga och det som är bra.

Därför är det viktigt med t ex yttrande- och åsiktsfrihet – utan att blanda in lagar eller rättsväsen. När alla får tycka och säga precis det dom vill – har alla som de vänder sig mot sin möjlighet att ta ansvar för sina egna offertankar, rädsla eller sårbarhet. – Om man däremot tar till den jordiska lagens muskelkraft för att stoppa andras rätt att ha åsikter, blir det till ett nytt förtryckarmönster. Självklart skall klara hot kunna få hjälp av lagkraften (polis och annat) – då de utsatta då ännu har långt till sin egen förståelse av sin egen skapelse. Men inte när det bara gäller ord – tyckanden och åsikter.

Ingen skulle hålla på och kränka, mobba och hota, om det inte fanns de som ropar efter detta! – En ren symbios. – Så om människor börjar lyssna till sina egna offerprogram och ta Ansvar för sig själva, så har  mobbare, kränkare och hotare ingenstans att projicera ut sitt eget inre – och blir då också tvungna att möta sig själva. När man tillåtit sig att tänka och uttrycka det mesta som finns inom – blir man snart mätt på allt detta, så allt löses upp av sig självt.

Kränkt och sårad kan bara den bli som tillåter sig att kränkas – den som ser sig som offer. Genom att i sitt inre kränka sig själv – genom att köra över inre sidor av sig själv och fördöma dom och inte ta sig själv, sitt eget människorvärde på allvar. Och genom att förneka sina ”fula” sidor bl a.

Den ”kränkning” som t ex många inom islam påstår sig känna  – är en aggression mot att inte få stå för kontrollmakten – att det enormt stora egot blir ifrågasatt. Att det som uppehåller deras illusoriska kontroll över andra blir ifrågasatt och raserat. Hela deras liv är upphängt på kontroll. Men de kan bara kontrollera och skrämma de som tillåter sig detta!!!  Och den ev. gudom som står och faller med mänskliga ord (eller teckningar)– är knappast någon verklig Gudom. Detta förhållningssätt är otroligt primitivt – outvecklat.

En människa som mött och accepterat både sin inre djävul och sitt inre barn – kan ingen längre kontrollera, styra eller skrämma!!

Den som mött och accepterat hela sitt Jag – varken står eller faller med vad andra eller ”Världen” gör eller säger. Den som insett att den skapar ALLT i sitt eget liv – behöver ALDRIG mer vara rädd!

Jag vet att vad som än händer, så är det för min fortsatta expansion – och min egen/min Andes skapelse – som bara vill mitt allra bästa.

ALL MAKT LIGGER HOS OSS SJÄLVA!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bli ”herre” i ditt eget hus (dig själv) – utan att stjäla andras = integritet

  1. Ping: Det ligger gåvor bakom precis ALLT som händer | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s