Som att försöka sätta in Tiden i Vårfloden …

Människor försöker nu snabba upp alla skeenden – gör mycket ansträngningar för att pusha på, för att få lösningar på en massa problem. En stor frustration och besvikelse på att landet och Världen verkar helt upp- och nedvänd. Detta är – som min Ande säger – att försöka applicera tiden i vårfloden. Vilket förstås inte är möjligt. Vårfloden strömmar inte efter några tidsbegrepp. Den följer bara det eviga NUET.

En påminnelse till alla som verkligen är modiga och kämpar för att Sanningen skall komma fram och råda. (Det finns ju en stor mängd som fullkomligt struntar i sådant arbete för mänskligheten.) Men…

Allt sker enligt Right Time – Right Place. Precis såsom allt är planerat. Det är ett gigantiskt Energipussel som pusslas ihop – ögonblick för ögonblick. Så det bästa vi kan göra är att slappna av och känna TILLIT.

Ögonblick för ögonblick – Jordens hela befolkning inkl Moder Jord – ett Energiklot där varje litet energikluster som omvandlas till mera Sanning och Kärlek – påverkar den övriga Energin på Jorden. Oändliga energitrådar sammanbinder oss alla. Och uppvaknandet och utvecklingen rullar på – såsom dominobrickor – i perfekt ordning – trots att det ännu verkar heltokigt.

Vi kan inte tvinga fram några lösningar – varken i oss själva eller samhället. All överansträngning är meningslös. Det är inte detsamma som att sluta upp och tala eller handla – men det enda som ger resultat är – att vi har kontakt med oss själva och utgår från vårt eget inre. Inget positivt resultat kan nås genom att bara reagera utåt – MOT något.

Alltför många tror ännu att man måste slåss för att få resultat. Att kamp är vägen till lösning. Men allt som vi kämpar MOT – växer – får mera energi. Och om tanken är inriktad på kamp – är det också ett tecken på att vi anser att andra har makten över oss – att vi är offer. Vilket inte är Sanningen. Om vi ser oss i underläge – blir det också det vi fortsätter tänka och därmed skapa.

Självklart behövs – som jag sagt många gånger tidigare – upplysning av allt det som ännu förnekas och döljs. Men ingenting kan forceras fram. Och den verkliga lösningen kommer när vi sagt alla våra sanningar -och ingen rädsla för det finns kvar. När vi släpper taget om alla dessa problem och fokuserar på allt det vi vill ha både för oss själva och i samhället. Genom att vara vårt sanna Själv – även inför auktoriteter, myndigheter eller de ”som alltid är ”snälla”” osv – så att alla rädslor för att ”gå mot strömmen”, vara obekväm, inte vara (det fega uttrycket) ”politiskt korrekt” osv, försvinner – till att släppa taget om problemen. Då kan Universums krafter komma in och stödja det som vi VILL ha i Livet.

Så länge vi slåss får vi ”slåss” tillbaka. Men de dömande yttre rösterna är bara en spegling av de egna inre dömande rösterna. Dessa yttre har bara ”makt” tills vi insett och erkänt vårt eget inre dömande – av oss själva och andra. När det inre dömandet upphör – då upphör också de yttre. Den dömande energin blir upplöst och omvandlad till ren kraft i stället.

Rädslan för att t ex såra någon uppstår bara för att vi är så rädda för att bli ”sårade” själva. Ingen kan bli sårad som inte tillåter sig bli sårad. Den som känner sig själv och sitt eget värde kan inte bli ”sårad”. Detta gäller alla mänskliga känslor och upplevelser. Den som känner sitt eget värde – kan ingen annan ”komma åt”.

A local call becomes global – säger min Ande. Inget vi gör är meningslöst. Allt blir till ringar och kluster som till slut mera tydligt förenas. Men vi behöver inte överanstränga oss! Vi behöver bara hålla locken öppna, så att de inte stängs igen.


Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s