Det ociviliserade landet Sverige

Ett land som inte står upp för grundläggande mänskliga rättigheter för kvinnor kan inte kallas ett civiliserat land. Hur mycket tekniska finesser, skyskrapor, lyxvillor, mysiga TV-soffor, rapporterande TV-kameror, tjusiga aftonklänningar mm mm – kan inte uppväga bristen på stödet för kvinnliga mänskliga rättigheter. Man bara sveper förbi i korrekta ordvalser, för att sen återgå till valsandet i ytlighet.

Ett land som ännu i stort tycker att när kvinnor blir våldtagna, får inskränka sin egen frihet för att män är efter dom, att kvinnor får en snyting ibland, blir tvångsgifta, ”heders”mördade, instängda, ständigt bevakade eller små flickor blir bortgifta och användna som avelskor – – att det är ”sånt man får ta och räkna med” – ett sådant land kan inte anses som civiliserat! 

Otroligt många män har ännu svårt att inse att hela samhällssystemet är uppbyggt på manliga premisser.  Hela det tvingande slavsystemet på att man måste arbeta för att duga som människa i kollektivet – är det maskulinas förtryck över det feminina. Att det  feminina – alla våra känslor och instinkter, som ofta säger – ”aj det gör ont – jag orkar inte – vill inte – det känns fel” osv – detta skall negligeras för att ”arbeta måste man ju – det måste ju vara livets mening”. Alla måste vara ”till nytta” – även om det går över sjuka kroppar och själar. Detta är ett absurt slaveri som itutats mänskligheten – men som allt annat är det också den egna skapelsen. Tankar på att man måste blir till krav från omvärlden  på att man måste.

Den samhälleliga inriktningen är ännu bara  riktad mot att arbeta -öka konsumtionen – bygga gallerior – arbeta köp köp arbeta köp köp – bygg bygg hugg hugg –  bort med Naturen. Och om det skall vara någon ”natur” måste den designas, dvs kontrolleras och bli till en kuliss. Det maskulina har ännu herraväldet över det synliga kollektiva. Och många män motarbetar den s k feminismen (som kan ta sig många former) och anser att ”den har gått för långt”!!! Helt blinda för den dominans som det maskulina synsättet på liv – ännu har.

Och tyvärr har det som kallas feminism alltför mycket försökt att efterlikna männen, eller bara bejaka sitt kvinnliga kön (som ju också blir att bejaka det maskulina synsättet på livet). Med kamp åtrå splittring beroende mm. När åtrån och jakten inte fungerar längre från männens sida – uppstår i stället hat och viljan att förnedra den/det som försmår dom.

Dock har en massa feminina energier vaknat i kollektivet och skriker och klagar – aj det gör ont – jag orkar inte mer. Men det maskulina styrande kollektivet slår ännu dövörat till och fortsätter att förtrycka det feminina. Nu skall t ex en ”industrigubbe” leda ett parti och fortsätta den maskulina  dominansen.  Därför är det så bedrövligt att många män ännu bekämpar det femininas frigörelse. En del står upp som stöd för det allra grövsta kvinnoförtrycket, men har ännu inte förmågan att se det grandiosa mångtusenåriga maskulina förtrycket över kvinnor och allt feminint i Skapelsen – alla våra känslor och instinkter. Allt som är inkännande och inte bara utåtriktad handling.

För att en handling skall bli positiv kärleksfull och utvecklande, måste först ett eget inkännande – inlyssnande ske. Män är ännu mest inriktade på att bara gå till handling. Kontakten med det inre feminina är ännu liten. Men när den kontakten är mera fullödig – uppstår MÄNNISKAN.

Gudinnans Kraft väller fram ur och genom mänskligheten och ur Moder Jord och går INTE att stoppa. Inga manliga  – eller kvinnliga egon kan hindra detta.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s