Katten som healer och frigörare

Dessa välsignade varelser – som verkligen är en gåva till mänskligheten och vår frigörelse. Katter har inget till övers för stressade människor. De vill aldrig närma sig eller bli klappade av människor med enbart utåtriktade energier – där inåtlyssnande ännu inte har skett – även kallat stress. Pushiga utåtagerande människor eller jagande barn t ex, tar katter alltid avstånd ifrån och dessa blir då förnärmade och ”avskyr katter”. De får ingen kontroll över dom. Och de känner sig förstås avvisade. Och katterna blir kallade  ”kattkräket” mm,

Alla som säger sig ”allergiska”  mot katter försöker kontrollera livet och försöker – mest omedvetet, manipulera sin omgivning – för att vara den som har kontrollen . Katter kommer med sina fria energier och då blir ”allergikerna” rädda för att förlora kontrollen och då ”allergireagerar” kroppen. Allt och alla består av och utstrålar energi och katterna strålar ut på en viss frekvens som är livsbejakande och fri. Katterna kommer då innanför deras ”kontrollskal” och de känner sig hotade. Allergiker använder – ganska så dolt för omgivningen – en makt över andra. Omgivningen hindras t ex att ha hyacinter eller påskris!  De tillåts att begränsa andras Liv. Allt som är naturligt och ingår naturligt i Skapelsen har inget som är fientligt mot människan!!!

Allergi är alltid en tankekonstruktion- en egen skapelse! Precis som allt annat – vi skapar det genom våra tankar. Tankarna skapar cellernas ”allergireaktion”. Allergi är en rädsla för Livet – rädsla att leva fullt ut. Och på den vägen använder man olika varelser, livsmedel, natur, damm och annat för att hänga upp denna rädsla på. Den blir då mera ”lättförklarlig” – man får en ”diagnos” – ett stöd till att fortsätta vara allergisk mot livet. ”Allergi” blir att betona sin ömklighet – bli offer – i stället för sin egen inre styrka

Detta inlägg kom snabbt över till att många ännu är emot katter – då de ännu är emot/är rädda för att bli fria Själar – rädda för att ta eget Ansvar för sitt inre och vill hellre ha kontroll.

Men för en avstressad och avslappnad människa  är katten verkligen en healer. Nöjda katter är en klar kanal till det Gudomliga. Att då och då uppleva att katten och man själv är ett och samma, när man sover tillsammans är mycket helande. Min inflyttade katt (båda mina katter är inflyttade grannar) vill sova överallt och på mig och t ex när hon vill ligga med huvudet över min hals, inser jag  – att våga slappna av totalt i detta läge är en befrielse för halschakrat och halsmusklerna och  självklarheten att alltid säga sin hela Sanning.

Vi har så mycket spänningar i kroppen genom allt som vi begränsat oss med. Allt tillbakahållet blir till spänningar i hela kroppen. Varje negativ tanke ger en spänning eller kramp eller t o m förlamning i kroppen. Rädsla försätter ju hela systemet i spänning.

Katter är ju dessutom alltid mästare och vägledare och antar gärna vår Gudomliga guides gestalt genom att t ex komma och avbryta när vi  blir alltför fixerade vid något av våra göromål – med andra ord – lägger sig i. Och deras spontanitet och ständiga Närvaro i Nuet och allt möjligt annat som de lär ut.

Att alltid säga sin egen sanning –  att ofta tillåta sig ren avslappning utan distraktion – att lyssna inåt på sig själv – när man övat detta ett tag, gör man till slut det, så gott som hela tiden . Man måste ha många många retreater med sig själv för att hitta sig själv – sitt äkta jag – bortom allt det inlärda, det som inte är vi på riktigt.

Katterna visar vägen.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Personligt, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Katten som healer och frigörare

  1. proleten skriver:

    Är själv en kattälskare som under de senaste tjugo åren har levt med kattpar ( har alltid haft två åt gången) som har lämnat det jordiska när deras tid varit inne men som självfallet lever kvar i mitt hjärta.
    Vad som fascinerar mig mest med katter är deras starka och unika personligheter som vi människor kan göra ytterst lite för att påverka.
    Ingen katt i min ”ägo” ( fast i verkligheten är det snarare tvärtom ) har varit den andre lik och de har alla på sina olika sätt berikat min tillvaro och, faktiskt, i lika hög grad som de närmaste i min mänskliga bekantskapskrets varit bland mina trognaste livskamrater.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s