Det egna Ansvaret – Nyckeln ut ur …

Jag vill påminna om att  ALLA – utan undantag!!  – har Nyckeln till sin egen lycka  – till sin egen frihet – hälsa och s k framgång!!!

När jag grovstädade idag – hittade jag under mattan – ett av mina Änglakort – med Responsibility/Ansvar på. Det såg ut att ha legat där länge. Och insåg att detta var ett mycket viktigt kapitel – som många just vill ”sopa under mattan”. (Får se om också jag ännu har något område som jag sopar under mattan – men jag tror inte det…)

Att våga höja sin röst och säga sin verkliga Sanning är livsviktigt! – Men det lönar sig inte att göra det ”i oändlighet”. Att ständigt fokusera på allt negativt som sker i det yttre bidrar till att göda problemen i stället för att lösa dem. När vi inte längre är rädda för att vara ”obekväma” – visa oss utan alla masker och helgonglorior och annat – då börjar det för de flesta av oss bli dags att på allvar fokusera på sig själv och sitt eget Liv.

Då vi till 100% är skaparna i våra liv – genom att vad vi tänker och känner, också blir vår alldeles personliga upplevelse av livet och Världen. De energier/vibrationer som vi sänder ut genom vad vi tänker och känner – blir också det vi möter och ser ifrån yttervärlden.

Och till slut måste vi på allvar lyssna på och ta hand om denna vår egen värld som skapar just vår världsbild.

Det är genom detta egna Ansvar som Världens problem måste och kommer att lösas. Vi kan inte – i oändlighet fortsätta att fokusera på ”därute” och fortsätta tro ”att andra gör saker mot oss eller att omvärlden är den som styr och kontrollerar oss”. För –

Ingen kan göra något mot oss om vi inte har liknande egna tankar som dömer, misshandlar, tvingar och begränsar oss. Vi har alla dömande och tvingande inre röster som hindrar oss att leva fullt ut. Och det är alla dessa som vi måste lyssna på. Och lära oss – att detta bara varit ett inlärt program som det är dags att omprogrammera – byta ut.

Det finns ingen Gudom eller annan okänd auktoritet som dömer oss. Vi måste lära oss att förlåta oss själva för allt som vi gjort mot oss själva och ibland också mot andra. Vi har bara följt ett program – det enda vi då känt till. Ingen har gjort fel eller misslyckats. Allt har varit programmerade erfarenheter som vi på ett själsligt plan valt att gå igenom – för att så småningom vakna upp och förstå – att allt har varit en kärleksfull resa vi gjort – för att lära oss och uppleva  mänskligt liv på Planeten. Genom att allt har varit tudelat och därmed dömande och splittrande.

Vi är alla perfekta – så som vi är – just nu. Och i morgon blir vi ännu mer perfekta … undan för undan förlåter vi oss själva för att vi gör så eller inte så. För att vi känner det ena och det andra – allt är precis såsom det skall vara – just NU!

Nu är det Tid att få uppleva mänskligt liv på Planeten – utan dömande – utan tudelning av allt. Och därmed också utan kamp. Detta når vi när vi tar Ansvar för vårt eget inre! När vi försonas med oss själva och därmed också med andra.

Det betyder inte (ännu) att vi bara går omkring och ”älskar” alla andra, men vi älskar själva Livet och en allt större del av mänskligheten. Vi blir först och främst neutrala och slängs inte hit och dit av andra människors beteenden eller vad som sker i Världen. Vi blir på vägen tvungna att släppa taget – ta avstånd från många som ännu vill fortsätta den gamla dualistiska kampen och som inte vill ta Ansvar för sig själva.

Man kan t ex inte gå in i och göda en ev sjukdom eller sjukdomstankar om man vill bli frisk och fri. Då ”sjukdom” bara är själens rop/gåva till individen: du är inte snäll mot dig själv – du dömer och tvingar dig själv eller du gör dig till offer, fast du har all makt i din egen hand.

En fri Själ måste ta avstånd från människor som ständigt vill se sig som offer och som smiter från det egna Ansvaret för sitt liv. Då detta gamla bara innehåller nedåtgående energier och blir till energitjuvar.

Ang rättvisa – så är allt fullkomligt ”rättvist”. Då allt allt allt handlar om att vi just själva skapar det vi upplever som brist t ex. Genom mindervärdes- och underlägsenhetstankar och fokus på brist, så blir det just brist som vi skapar. Och har vi oupplösta starka dömande tankar kan vi också i det yttre dömas av kollektivet. Det yttre bara svarar på våra utsända vibrationer. Om någon misshandlar oss – så är det ett svar på vårt eget inre dömande av oss själva – det yttre måste då skapa detta i ”verkligheten”. Osv osv Allt är vår egen Skapelse!

Bara tankar – från djupet – på att vi är älskade och värdefulla och på att vi är värda allt gott i världen – att det Gudomliga gärna vill att vi skall njuta av allt det vi verkligen behöver. Bara sådana tankar sänder ut de vibrationer som också skapar och kan ge oss detta!!!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det egna Ansvaret – Nyckeln ut ur …

  1. Ping: Det upplösta Sverige | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s