INGENTING kan bli som förut – men det blir bra på ett nytt vis

Vi kastas  och skjuts nu loss från det gamla paradigmet. För vissa av oss blir det med delvis yttre buller och brak – för vissa genom smärtsamma upplevelser – för de flesta sker det med ett undanryckande av gammal trygghet. Allt för att både väcka oss och dra oss loss från gamla invanda spår.

Vädret – ja det är ju helt i samarbete med vad som sker i vårt inre – alla Elementen och vi är ETT. Elementen speglar våra instinkter, känslor och tankar på en annan energifrekvens. Vi kan inte förvänta oss att något skall bli som vi vant oss vid – ständig förändring gäller – i snabb takt. Men mest förändras vi inom oss!

Det finns ingenting som ”drabbar” oss som inte har en högre mening. Det är vår Ande – vårt Högre Jag och den Gudomliga Kraften-Intelligensen bakom precis allt. Och denna Kraft vill bara vårt allra högsta bästa. Den vill klä av alla gamla masker och falska tryggheter – ja hela det gamla Spelets inlärda tankegångar av förtryck, begränsingar, tvång, måsten och ickekärlek.

Kraften vill skala av oss så att vi tvingas möta all vår sårbarhet och våra förnekade rädslor. Det är meningen att vi skall känna oss ”små” ibland och möta det lilla Barnet inom oss – som vi skyfflat undan i all vår jakt på att passa in i slaveriet. Bara genom att lyssna på, acceptera och stå upp för detta inre Barn kan vi bli starka på ett äkta vis.

Det är det Inre Barnets trygghet som gör oss trygga ifrån grunden. Och det är denna trygghet och Tilliten till att det finns en Gudomlig kärleksfull Kraft bakom allt som sker – som skall ge oss vår äkta  trygghet – och INTE något i det materiella, inga gamla vanemönster, traditioner, roller eller andra människor.

Men om vi inte vill inse att det finns ett gott syfte bakom allt och istället förnekar att allt finns inom oss – och i stället projicerar ut allt på andra och på samhället. Då kan vi bara dra till oss mer och mer motstånd och prövningar – tills vi äntligen accepterar att vårt eget liv och upplevelse av livet – är vår egen skapelse. Det går inte att jobba mot något utan att skapa just mera av samma sort.

Allt följer The Law of Attraction – det vi fokuserar på – dit går våra energier och blir det vi skapar. Fokuserar vi på problem, brist och misstänksamhet mm, kommer vi att både se och möta sådant som bekräftar just detta. Våra tankar om ”hur det egentligen är” ”den enda verkligheten – jag ser den ju själv” –  blir självuppfyllda profetior – vilket helt enkelt är en ren  Naturlag. Och ofta lite oreflekterat säger man – att man ser det man vill se – och det är exakt så det fungerar – denna Law of Attraction. En evig cirkelgång av problem och motstånd om man inte byter spår.

Men om vi fokuserar på vad vi i stället vill uppleva – om vi odlar alla positiva tankar om oss själva och att vi är älskade och värdefulla  – och att vår Gudomliga plan är att få ta emot allt det vi i hjärtat önskar – så blir det det vi skapar. Vi kan alltid välja en lite bättre och gladare tanke när vi känner något jobbigt. På så sätt bygger vi en ny plattform som blir mer och mer kärleksfull.

Många försöker ännu bedöva sig med allehanda medel – alkohol, rökning, mat, ständigt vara med andra, konsumtion av alla slag, TV-tittande, distraherande musik mm mm – allt för att inte ta ansvar för sig själv och vara med sig själv. – Där bedövas det inre Barnet med allsköns skräp.

I allt detta lossbrytande innebär det också att vi lämnar många olika relationer – många vänner osv – därför att vi inte har något mera att ge varandra. Spelet är färdigspelat på många olika håll. Det kan märkas t ex som att vi delat livssyn inom vissa områden och när vi utforskat det området färdigt, kommer andra sidor in som vi inte alls delar. Och då är det dags att avbryta och gå vidare. Ty – Relationen med oss själva och vår egen Sanning och utveckling är det absolut viktigaste! Den som vill bli en fri Själ – måste släppa taget och inte vara beroende av att ”vara vän” bara för att slippa vara ensam. Och många människor bara försvinner ur vår värld – utan någon schism  – eller genom schism. Och gamla släktband och roller upplöses. Ju mer man utvecklas desto flera band som bryts. Men i sig Själv finns allt det vi söker hos andra. Och först måste vi hitta allt detta inom oss – för att bli lyckliga från grunden. Sen kan vi vara med andra som också är fria Själar.

Därför lever vi nu på samma Moder Jord – där många redan släppt taget om  det mesta av det gamla Spelet och inte längre berörs av det. De lever ett liv som styrs inifrån  dom själva (av det Högre Jaget) Och på samma Jord vandrar också alla de som ännu är kvar i det gamla inlärda yttrestyrda slaveriprogrammet.

Och de som är kvar i det yttrestyrda har ännu svårt att förstå att det finns en annan verklighet – en verklighet på en högre frekvensnivå -att man kan se med helt nya ögon på ALLT –och det är detta som är det stora Paradigmshiftet! Och det finns ingen som helst glädje eller nytta med att fortsätta se på det gamla sättet – det är dessutom rent omöjligt – liknande skiftet mellan om Jorden är platt eller rund.

Och allt är precis så som det skall vara – just Nu. Allt sker i perfekt Tid och ordning – när man ser allt ovanifrån.

All Is Well and Perfect

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s