Det gamla paradigmets desperata fasthållare

En mängd desperata människor gör nu allt för att behålla sin gamla världsbild – där deras hela liv är uppbyggt på att döma och försöka kontrollera andra, i stället för att ta ansvar för sina egna liv.

Här har vi ”vänster”människor som konstant vägrar att se mörkret och försöker tysta upplysare med termen ”du hatar!” – när man inte godtar deras enögda syn på verkligheten. Det blir alltid tydligt att dessa snabbt övergår till att hitta ”fel” på personen – när argumenten tar slut. De har ingen förmåga att gå in i sig själva och tänka själva, utan det inlärda sitter fast och är i vägen för allt annat än det inlärda. Detta inlärda som ger dom en illusorisk ”rätt” att döma – att de på något sätt är bättre än andra. Och som alltid talar om ”allas lika värde” dvs ord – utan substans – utan att inse vad det faktiskt innebär. Och som aldrig skulle våga utmana den verkliga makten, utan krigar mot sådant som verkar ofarligt.

Sen har vi också fanatiska kristna, som med sina försök till maktövertagande dänger en massa Bibelord och dömanden över andra. Med ett utstuderat patriarkaliskt tankesätt och beteende. Det har dykt upp sådana nu i dessa ultimata avslöjningstider. De är dock som tur är inte så många.

Sen har vi förstås ateister – som jag skrivit om förut. Som också är ute efter att dominera i samhället. Använder ofta förlöjligande termer om andra – så att deras stora egon skall ta stor plats och mycket ryggdunkande ingår. Dom – de stora ”världsherrarna som vet”.

Sen har vi den stora hopen inom islam som försöker inplantera islam över hela Jorden. Men ändock gärna åtnjuter (när de får tillfälle) det mesta av vad västvärlden kan erbjuda. Där Hamasledaren nu senast proklamerar att deras väg enbart kan vara krigs- och våldsvägen – för att ta över Israel och Palestina. Inget snack om någon fred där inte. Islam = det ultimata patriarkatet – machomakt i sin prydo.

Rädslan över att förlora sin plattform grundad på att beskylla, döma och kontrollera andra – gör nu de patriarkala maktstrukturerna desperata.

Sen har vi alla dessa ”vetenskapare” som gör allt för att förlöjliga och tysta allt som har med naturmedicin, alternativa behandlingar, det inre andliga helandet och liknnde – allt sådant får epitetet ”humbug” ”kvacksalveri” mm, bara för att de inte förstår det hela. Alla de som omöjligt kan ta in att det finns en Andlig värld. Förnuftets röst hos alla dessa är oftast iskall och demagogisk. De har ingen kontakt med sitt hjärta. Och vet väldigt lite!

Den patriarkala maktapparaten visar nu öppet sin desperation.

Samtidigt är många ännu rädda för den uppvaknande Gudinnans stora Kraft – då den avslöjar ALL falskhet, förljugenhet – skenhelighet. Den avslöjar alla ”jag är god och en ”bättre” människa”. Den avslöjar att de inte har någon som helst ”gudomlig rätt” att döma andra – att de inte på något sätt är bättre än andra.

Alla dessa vill och tror att de kan kontrollera Gudinnan – – och det hela är mycket imbecillt.

Gudinnans Kraft är enorm – då den varit nedtryckt under mycket lång Jordisk tid och återtar nu sin sanna plats i Skapelsen. Man kan mera tydligt se den i alla naturkatastrofer, stormar och annat. Det är Energi som släpps lös och inte bara landmassor som berörs. Den Energin innehåller bl a alla mänsklighetens nedtryckta känslor och instinkter. Dags att släppa loss dom så att de kan omvandlas till ett högre tillstånd och ge en extas över Livet – Livsglädje.


Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s