Sanningen som skall göra dig fri

Visst har varje människa sin sanning – men det finns Sanningar som gör oss fria och det finns sanningar som håller oss kvar i ett begränsande liv. Enbart den Sanning som kommer ifrån det allra Högsta och från mänsklighetens djupaste mörker,  kan göra oss fria. Att ännu blunda för de mörkaste djupen hindrar människan att både bli fri och att stiga uppåt.

Många har fastnat på ett skenheligt stadium och bekämpar all Sanning som upplyser om att det inte står rätt till på botten. Detta är deras förnekelse av sitt eget mörker – för att försöka bevara illusionen om att de är ”bättre”  människor. De som mött och erkänt sitt eget mörker är de som inte längre värderar i bättre eller sämre människor. Däremot upplyser många om det förnekade mörkret och de görs fortfarande till syndabockar för att de talar om att det finns där.

Så många anklagar ännu budbärarna som belyser mörkret – och anklagarna vägrar att se själva mörkret. Så många vill ha kvar sin illusoriska gloria av att de är ”bättre” än andra.

CIMG9764Att försvara och propagera för lägre sanningar är ett försök att bevara det gamla begränsande paradigmet – men alla dessa lägre sanningar innehåller ingen verklig livskraft.

Försvar av lägre sanningar behåller slaveriet och andras kontroll över oss.

Försvar av lägre sanningar bibehåller separationen och kampen.

Det är väldigt lätt och vanligt att fastna i allt det som sker i det yttre och helt negligera lyssnandet på sitt eget inre. Framförallt negligeras att lysssna på känslorna – att bara vara i tysthet och känna. I stället projicerar man allt detta som finns inom på andra och på ”samhället”.

Som den vägvisare jag är kan jag inte varken stanna eller debattera alla dessa lägre sanningar – då det inte hjälper någon, varken mig själv eller andra. Jag är här för att visa på den Högre Sanningen – vart vi är på väg och upplysningen av allt som inte ingår i denna Högre Sanning.

Någon – några måste visa rent klart på den uppåtstigande Vägen – det är vår uppgift. Det är dock ännu svårt för många att höra att vissa av oss VET – och inte bara söker och undrar. Som om undrandet och osäkerheten skulle ha ett CIMG9919 (3)mervärde i sig själv. Vi finns här för att manifestera hela vår Ande och vår Kraft och då ingår det inte att huka sig under någon gammaldags ”ödmjukhet” – vilket i stället är ett tecken på att man försöker göra sig bättre än andra. Ödmjukhet höjs ofta till skyarna, fast det är ett försök att vara ”god” och inte sitt sanna själv. (Dock finns det många som försvarar begränsningarna som skulle tillföra sig själva och mänskligheten mera genom att börja söka och undra.)

Vi är här för att uppväcka Livet och Livsenergin – inte bara ta fram några gammaldags ”goda” sidor – utan allt Liv – att bli pulserande levande Liv – bortom ”gott och ont”. Vi är inte här för att enbart prata Kärlek – utan för att sprida själva Livsenergin. Där ingår också alla våra kraftfulla energier/sidor.  Vi är här för att leva vår fulla Sanning.

Men som vägvisare kan jag bara tala om den Högre Sanningen och visa vägen genom eget exempel – och har inget ansvar för andras väg eller om de  är öppna för den Nya Vägen. Jag har bara ansvar för det jag säger – om andra förstår det eller ej är deras ansvar.

Den Högre Sanningen är bärare av den fulla uppåtstigande Livskraften.

Och Sanningen skall göra dig fri är inte bara en slogan utan den verkliga Sanningen. Och det handlar inte om att avslöja div makthavare eller lögnare – även om det också ingår i uppvaknandet – utan om att erkänna och möta sitt eget inre mörker! Och förstås insikten att vi skapar vår egen verklighet inifrån och ut (inte tvärtom)- genom våra tankar som manifesterar allt i vår egen yttre verklighet. The Law of Attraction.

CIMG9402

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s