Jul – Änglar – neutralitet?

Jag måste trots – eller på grund av Juletiden – tala om alla Gudsförnekares högljudda påstående om att de skulle vara neutrala. Givetvis är de helt partiska och kan bara se sin egen ståndpunkt. Och vill påskina att detta är någon slags grundmall. Förnuftets makt och dominans över känslorna.

Det mest neutrala är – förutom att vara öppen och inte motsätta sig andras val av liv – så är det förstås att inse att både vetenskap/logik och andlighet/känslor/hjärta tillsammans är den enda bärande plattformen. Ateister vill hoppa på ett ben och dänga kryckorna i skallen på alla som bejakar sin Andliga substans. Och bestämma att andra – så fort de deltar i något gemensamt – skall låtsas att de bara har ett ben och hoppa omkring på detta ben – så att de enbenta ateisterna inte skall känna sig obekväma.

Just nu vimlar det av aggressiva Gudsförnekare på olika kommentarsfält, som tror sig ha rätt att begränsa vårt gemensamma och Livet på Jorden

De utgår med en otrolig besserwisser-attityd. Fast de försöker gömma den bakom sådant de läst om i böcker – vetenskap eller letar alibi på ondskan i det religiösa (det gamla Testamentet som är lämnat bakom). De försvarar starkt  ett inlärt begränsande program och livssyn. De har inte kontakt med någon egen visdom. Och gör det till en ”fara” att läsa en bön! Bara sjuka människor kan motsätta sig sådant.

Ingen kommer undan utan att ha ödmjukat sig för den Större Makten och Kraften. Eftersom de helt enkelt stryper halva sig själva. De stänger av hälften av Livsenergin och kommer att tyna bort i kyla, förnuft och ord – utan substans.

Man behöver inte dela upp sig i någon religion – men för att fortsätta leva och för att få ett fullt Liv – måste man inse att denna Större Makt är den som har gjort Dig och Mig och Allt. Man måste inse att det finns en intelligens bakom allt. Man kan kalla denna intelligens vid olika namn – Gud – Källan -Kraften – Den Store Anden -Kärleken osv. Men man måste böja sitt ytliga ego – sitt lilla jordiska försök att kontrollera sig själv och andra. Källans makt är den verkliga makten och att kämpa emot den – leder till mer och mer bakslag, sjukdom och död.

Ateisters försök att göra vårt gemensamma samhälle till ett kallt och enbart förnuftsbaserat samhälle – tar död på all mänsklig värme och sammanhållning. Dessa kan inte få styra och dominera vår gemensamma plattform. Bara de som inser Helheten och Heligheten har någon mänsklig/gudomlig rätt att sätta agendan.

För en i medvetandet uppvaknad människa är det en självklar – ren matematik – att man måste ha Källans kraft MED sig!

Vetenskap och Andlighet är de två grundläggande benen för ett mänsklig liv på Jorden.

Även de som bara vill stå på benet hednisk och fornnordisk mark – är just enbenta. Hela Moder Jord och Naturen verkar tillsammans med det Andliga/Himmelska. Och båda är ETT.

Nu till Änglarna – om ni under nattliga drömmar eller halvslumrar eller kanske i vaket tillstånd – hör eller ”känner” någon slags röst inom – så är det er egen Ängel – ert eget Högre Jag som hela tiden är med er och som vet ALLT om er. Detta Högre Jag leder er och ju mer ni lyssnar och bejakar ert Högre Jag – desto bättre kan han/hon/den/det leda er mot hälsa och lycka.

Att bejaka och stå upp för Källan/Gud/Gudinnan till ALLT SOM ÄR  – är att ta Ansvar för mänsklighetens fortlevnad. Det är inget som enbart skall göras ”på kammaren”.

Allt är Heligt 

 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s