Vår Jord är fri – Himlen öppen nu är …

Just så är det – även om många ännu tror det rakt motsatta. Mänskligheten har vänt och är på väg till baka till insikten om att vi nu har full tillgång till Himlen – inom oss.

Det mångtusenåriga slavprogrammet som vi så duktigt lärt oss att följa – är på väg att upplösas. Vi har nu tillgång till Nyckeln till att lösa upp allt som stoppat och hindrat oss från att vara Fria och uppleva äkta Kärlek. För detta program är en stor bluff – en Teater vi lärt in och som inte är Sanningen.

Dock strömmar det ännu mycken kall luft utmynnande från alla som ännu förnekar Gud och det Gudomliga – det Heliga i Allt. Med diktatorisk besserwisser-attityd vill de sätta agendan och märker inte den kalla luft som de vistas i och som de sprider. Förnuftet och vetenskapen kan inte alstra någon mänsklig värme. De bär på ett hat mot det mjuka som finns inom dom, då tidigare kontakt med detta mjuka har gjort dom sårbara och då måste detta inre hållas under total kontroll och med det också försöka kontrollera allt som liknar detta i det yttre.

Ateister är i hög grad doiminerande kontrollfreaks.

Islam är en destruktiv avart som inte gagnar något mänskligt liv.

Kristendomen har en stor fördel bland religionerna – den har tillgång till en kärleksfull port för både individ och medmänniskor. Men den har också den dualistiska uppdelningen som gör att mycket dömande ingår. Det finns många kristna som helt har släppt dömandet och bara bejakar den milda sidan. Detta är dock inte ett fullödigt liv heller, då de klippt av alla sina lägre jordiska känslor och inte hämtat upp själva grundenergin. De är inte ”jordade” och har inte hämtat upp sin fulla livskraft.

Men alla dessa milda kristna är inget som helst problem för omgivningen. Dömande kristna däremot sår splittring och okärlek till sin omgivning.

Ateister dömer allt som andas något Gudomligt och sår splittring, kamp och kyla.

Det vanliga arroganta argumentet att ”kristendom/religion är sagor”, vittnar om den kalla atmosfär dessa lever i. Och för alla som öppnat sitt hjärta kan sådana utsagor kännas sårande, men det kan bara pågå tillfälligt – när det öppna hjärtat vant sig – blir det allt starkare i sin kärlek och visshet. Visshet att Allt som vi behöver och söker finns inom oss själva. Och själva styrkan finns i att känna denna Närvaro av Gud/Källan inom sig. Det finns ingenting starkare än denna Närvaro. Då Den är Alltings ursprung och Alltings substans – Den som har All makt i sin hand.

Kristus är en gemensam förebild för hela mänskligheten – oberoende av någon religion. Jesus var en människa/ängel som hade full kontakt med Kristusmedvetandet. Vi alla – måste för att bli lyckliga – förr eller senare nå själva Kristusnivån  i det mänskliga medvetandet. Dvs i medvetandet komma till den frekvensnivå där ingenting längre är uppdelat. Där inget dömande förekommer, för det är omöjligt. Det handlar alltså inte om att med intellektet tvinga sig att inte döma – utan till en självklar insikt/känsla att det inte finns något att döma. Dvs – när man slutat döma sig själv och försonats med alla krigande röster inom sig själv. 

När slaven insett att slavdrivaren finns inom och den yttre bara är en spegling av de inre dömande tankarna.

Folk – fall nu neder – Och hälsa glatt din Frihet!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vår Jord är fri – Himlen öppen nu är …

  1. Micke Skribent skriver:

    Detta är en mkt viktig bit att ta tag i och belysa på fullaste allvar ! Hur länge ska vi tillåta denna förstörelse av vår miljö som kontramineras med nedfallande gifter som drabbar människa, djur, natur, grödor, vatten,mm utan att agera ? Vi är många som sett detta och börjar starkt ifrågasätta våra ledares avsikter , vilja och VARFÖR vi medborgare inte informerats om detta grova miljöbrott och brott mot mänskligheten ! Vi måste vakna upp NU !

    http://chemtrails-sverige.blogspot.com/

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s