Video + – Christmas Beauty for my Inner Child


Då själva Porten till Livets sanna essans går genom det Inre Barnet – kan ingenting bli viktigare än att nå och ha ständig kontakt med detta Barn. Det Barn som ofta först visar upp många besvikna arga sidor och t o m hatiska känslor – därför att vi negligerat detta helt. Och då är det vår uppgift att ha medlidande med oss själva -och detta lilla Barn som finns där inom.

Undan för undan kommer då fram ett allt ömsintare Barn som med förundran och nyfikenhet vill vara med i Livet. Nu när det äntligen blir lyssnat på. Och Barnet ser det fantastiska och stora i det lilla – öppnar sin fantasi – vilket blir det samma som att också börja skapa det roliga och fina som man kan fantisera om. Då vi skapar helt genom våra tankar – vad vi kan fantisera om. Fantasin blir till den verklighet vi skapar för oss själva. Samtidigt har vi förstås all vuxen erfarenhet också med oss – och kan avgöra vad som ger glädje och inte.

Om vi gör allt för att göra vårt Inre Barn nöjt – så kommer allt att kännas lättare och vi väljer bara sådant som ett Barn kan tänkas gå med på. Självklart innebär det då att vi är föräldrar till oss själva och tar hand om oss på bästa sätt och utsätter oss inte för onödiga eller destruktiva handlingar och miljöer.

Det är alla uppvaknande människors inre Barn som tillsammans bildar det Mänskliga Inre Barnet – som stiger uppåt tillsammans med Moder Jord och  skapar Den Nya Världen.

Kristi – Messias återkomst.
http://www.youtube.com/watch?v=–CXijxnYow&hd=1

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Personligt, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s