Kriget mot kristendomen

Sverige – visar sig också som ett land där kristna förföljs. Även om det inte hittills yttrat sig genom brända kyrkor, så har en mängd ”kontrollerare” bestämt att ingen får prata om Gud i det offentliga rummet eller i skolor osv.

Alla ateister och allt vad de kallar sig – visar nu upp sitt hat och kontrollbehov Överallt domderar de nu att ingen skall få prata om Gud i det offentliga rummet. Det de propsar på blir ett gigantiskt förtryck över alla som erkänner Skaparens existens. De vill helt enkelt begränsa en stor mängd människors val av livsväg !

Den rationella maskulina hjärnhalvan vill nu helt öppet dominera och kontrollera och diktera över den inlyssnande känslobaserade feminina hjärnhalvan. De vill förhindra all mjukhet i tillvaron – då de är livrädda för att ge upp sin egen kontroll.

Alla de yttringar som Sverige haft just på grund av sin ryggrad i kristendomen vill de nu ta kontroll över. Framförallt i skolor. Med stöveltramp propagerar de att endast ”vetenskap” skall få plats. Deras egna besvikelser på livet gör att de vill kontrollera andra, så att de skall bli ”som dom” – så att de kan behålla sin egen Gudsförnekande världsbild för att de inte skall känna sig obekväma. Sen att de hånar och förlöjligar alla som överhuvudtaget pratar om Gud eller andliga ting – visar ju enbart på deras egna torftiga liv. Det är synd om alla som måste använda ordet ”snömos” för att hålla andligheten ifrån sig – fast det begriper de förstås inte..

Det måste konstateras att det inte är främst muslimer som vill hindra kristendomen här i Sverige – utan alla dessa svenska Gudsförnekare som har gaddat ihop sig i underliggande nätverk och går till attack med stor kraft.

Understödda av en hop hysteriskt konflikträdda slavar – som skulle sälja sina egna barn bara för att slippa konflikt och risken att någon skall döma dom för ”att inte göra som man ska”. Helt utan mänsklig värdighet och inre kompass.

Många vill förbjuda kristna friskolor – men varför skulle dessa Gudsförnekare få bestämma över andra föräldrars val att låta sina barn få ha med Gud också i sina liv. Där det t ex inte ges spelrum för ”jävla hora” och mobbning av allehanda slag. Den kommunala skolan är ju verkligen inget mönsterexempel på god miljö för barn .

Och då talar jag INTE om muslimska friskolor!!! – som lär ut ett rent destruktivt livsfientligt levnadssätt!

Nu vet ju de som känner mig att jag inte förordar någon religion överhuvudtaget – då alla religioner splittrar människan inom. Men denna förföljelse av alla som insett Skaparens existens är rent förtryck!

Gud/Gudinnan går bortom och över och under och runtom och innefattar alla religioner och icke troende och hela Skapelsen. Det är bara människor som ännu vill dela upp allt i små bitar och olika spår. Gud/Gudinnan är en  oändlig och evig Kärleksenergi..

Som sagt – även i Sverige pågår en  förföljelse av kristna/kristendomen. Den är bara dold bakom ord som ”vetenskap” ”saklighet” ”neutral information” ”skall inte bli tvingade till” osv – fastän de just vill tvinga andra att begränsa själva essansen i sina liv De vill att andra skall leva lika andefattigt som dom.

Det som blir övertydligt hos Gudsförnekare – ateister o likn. är det stora diktatoriska kontrollbehovet över samhälle och andra medmänniskor!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kriget mot kristendomen

 1. proleten skriver:

  Jag finner ditt inlägg intressant och håller med om somligt men vill ändå resa invändningen mot konfessionella friskolor att de innebär att religiösa barn fostras i en kokongvärld och eventuellt löper risken att utveckla en känsla av allienation gentemot det övriga samhället.

  • Gunilla Solara skriver:

   Det är DIN rädsla och sådana rädslor kan inte få styra andras livsval – så länge de inte skadar andra. Att inte inse Skaparen i och bakom Allt och därmed vikten av att ha ständig kontakt med själva ursprunget och Kärnan av Livet – är ett begränsat synsätt och detta kan andra inte få hindra. Det är att förneka andra sin Livsluft. Det som nu pågår är en återupprepning av förföljelserna av de kristna. Precis som all annan ondska som varit, så kommer den nu upp till ytan för att förlösas och helas.
   Och det finns egentligen INGENTING viktigare än att just ha kontakt med själva essansen i Livet, som man bara kan finna om man erkänner och överlämnar sig till Den/Det som ändå har hand om Allt. Förnekar man det Gudomliga i Skapelsen – så försöker man ännu ha kontroll över andra och sprider negativitet och kyla. Därför borde Andlighet vara med i ALLA skolor. Då skulle allt det negativa av mobbning och annat försvinna.

   Jag upprepar – detta gäller absolut inte islamska friskolor, som ENBART kan förmedla destuktivitet och död – INTE kärlek och sammanhållning.

   • Gunilla Solara skriver:

    Och att barn från kristna skolor kanske inte deltar i en massa destruktiv ytlighet som många andra – är ju i så fall det postiva – att de visar vägen ut ur all denna ytliga sörja. Och väljer att leva ett mjukare sannare Liv tillsammans med likasinnade. Måttstocken av vad som är ”bra” är starkt förgiftad. Det finns ingen fördel med att delta i olika ytliga gemenskaper – en illusorisk gemenskap som bygger på ytlighet och inte hjärtats gemenskap.
    Och i denna tid är det Tid för att lämna den Gamla Världen bakom – att lämna allt som drar bort fokuset från kontakten med Självet. Och den gamla vanliga skolan göder allt det gamla destruktiva slaveriet. Så den är verkligen ingen förebild. Att ha kontakt med sitt inre – där kanalen till Källan finns, är bokstavligen LIVSVIKTIGT.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s