Den 4:e dimensionen

Den 4:e dimensionen  är en transition (övergång) till den 5:e dimensionen.
Det som nu sker och som syns i vår yttre verklighet är manifestationer (yttre skapelser) av vårt undermedvetna. Alla våra absurda tankemönster som visar sig i vårt inre genom drömmar och inre upplevelser, har nu äntligen kommit upp till ytan. Därmed skapar de också liknande absurda händelser, åsikter, förvridna sanningar och katastrofer mm i den yttre Världen, som vi kan uppleva i våra drömmar.

Tidigare har vi manifesterat – skapat det kontrollerade begränsade livet som vi lärt in att livet skall vara.  Ett dömande begränsat och kontrollerande liv. Det har varit det dominerande mönstret  i vårt tankeliv och därmed också det som skapats i det yttre. För många har det som kallats samvete hållit oss på den mer medmänskliga vägen. Det är dock också ett tankemönster som begränsar det fulla Livet. Ett dömande mönster. Som har hindrat många att tänka på och ta hand om sig själva – först – innan de ”tar hand om” andra.

Det har alltid varit våra tankar som skapat vår yttre verklighet – de tankar som varit mest dominerande har fått bestämma just vår skapelse. Tankar som sänder ut de vibrationer som manifesteras i allt det vi drar till oss och det vi ser (dvs det just vi ser). Allt i livet fungerar enl The Law of Attraction – Lagen om attraktion.

Allt det som vi upplevt under generationer av vandringar på Jorden – nedärvt i våra gener, DNA – våra tankemönster sedan människans första tid på Jorden. Våra själsminnen som följt med oss genom olika inkarnationer. Allt det som vi tryckt ner och begränsat och sagt till oss själva – genom föräldrars och samhällsnormers programmering. Allt som vi gjort mot oss själva för att spela med i det stora Spelet. Det som vi på en själslig nivå gått med på att spela – men som inte är själva Sanningen av vilka vi är.

Då vi alla egentligen är andliga ljusvarelser som använder oss av en kropp för att uppleva Livet på Jorden. Att vi nu håller på att vakna upp ur en djup medvetandesömn. Och att uppdelning mellan gott och ont, rätt och fel – inte existerar på ett högre plan – då allt är neutralt och bara olika upplevelser och roller vi valt att spela i Spelet. Mörka eller ljusa roller spelar ingen roll -alla är lika värdefulla. Men man kan säga att de som tagit på sig de mörka rollerna har tagit på sig ett stort arbete. Och de mörka har varit lika viktiga som de ljusa – annars hade inte Spelet kunnat spelas.

Men vägen genom den 4:e till den 5:e dimensionen måste gå genom att vi möter alla våra nedtryckta rädslor – genom att våga uttrycka vår egen sanning, oberoende av ett begränsande kollektivt spel om vad som får sägas eller inte sägas. Just dessa nedtryckta rädslor är mycket viktigt att vi genomskådar, som varande vårt eget inre dataprogram med dömande röster som förbjuder olika känslor och uttryck. Därför möts vi på vägen av dessa dömande röster från yttervärlden – de speglar vad vi säger till oss själva undermedvetet.

Då kan vi bara fortsätta uttrycka vår sanning och sen återgå till oss själva och tänka – ok – jag är inte skyldig till något. Jag är bara sann mot mig själv och jag gör alltid så gott jag kan. Jag är sann mot mina tidigare upplevelser. Jag har rätt att känna precis som jag gör – just nu – då det är ett resultat av vad jag gått igenom. Jag förlåter mig själv.

Det skall inte förväxlas med att projicera ut det vi känner på yttervärlden. Men om det ändock händer – så  är förlåtelsen av oss själva det viktigaste – vad vi än gör!

Det är detta bl a som är förtrycket av det Feminina i Skapelsen – våra känslor. Därför håller sig ännu så många på det intellektuella planet och kontrollerar sina känslor – analyserar – abstrakterar tillvaron. För de är rädda att bli dömda om de visar de verkliga känslorna. Men inget fulländat Liv kan skapas genom att fördöma känslorna. De Feminina energierna är en förutsättning för fortsatt liv på Planeten.

Många av oss befinner sig redan till stor del i den 5:e dimensionen – men några aspekter spelar ännu med i detta gamla illusionsspel. Ju mer vi kan inse den större Sanningen – desto mer kan vi släppa taget om detta gamla begränsande Spel – och i stället övergå till fria Själar som är vårt sanna Själv och utan rädslor. Och Fria Själar kan aldrig åstadkomma något destruktivt – det blir helt naturligt omöjligt. Och i stället för att vara fångade i vad andra gör och inte gör – kan vi fokusera på vad vi verkligen vill göra och därmed skapa just det liv som ger oss mest glädje, lätthet och meningsfullhet.

I den 5:e dimensionen existerar ingen uppdelning i gott eller ont – dvs inget dömande mera. Det är dit vi alla är på väg – till försoningen med oss själva.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s