NÄR skall svenska makthavare, media och andra tyckare bry sig om KVINNORS grundläggande mänskliga rättigheter!!

INGA makthavare eller media vill på allvar stödja kvinnors mänskliga rättigheter på Jorden. En otrolig brist på mänsklig resning härskar ännu. En feghet och ren ovilja att se att ideologin islam i sin själva grund hindrar kvinnors fria liv. En skenhelighet råder som blir till sin totala motsats mot vad den vill ge sken av. Som helt ägnar sig åt att DÖMA alla som upplyser om detta förtryck. Det finns ännu ingen som på allvar stödjer alla de som sitter fast i patriarkernas maktvälde och som vill bli fria. Hur kan ”godhet” missbrukas och vantolkas så till den milda grad att den försvarar förtryck – bara för att ”inte stöta sig” med alla maktgalna män.

Hela denna idé bakom islam bygger på ren MAKT över kvinnor och oliktänkande. Och att föra islam vidare bygger på rädslan att förlora denna makt. Utan denna makt har många muslimska män inget att komma med, då de har förtryckt alla sina inre feminina aspekter och inte har kontakt med någon inre godhet, kan de inte varken uppfinna något eller bidra med något verkligt gott till mänskligheten. Hela deras liv är fokuserat på kontroll – av fruar – systrar – andra muslimska kvinnor – vissa västerländska kvinnor (gm våldtäkter bl a) – andra släktingar – icke muslimer – andra religioner –  samhälle, med straffande av de som går emot DOM. Deras behov av kontroll – för att det inte skall bli synligt att de inget har att komma med i denna världen. – därför att islam har förstört alla deras möjligheter som människor.

Men i Sverige är det stora problemet den stora hycklande massan som väljer att stödja och försvara hela detta förtryck – i stället för att stödja Kvinnors grundläggande mänskliga rättigheter – kvinnors självklara rätt att själva bestämma över sina liv – bortom dogmer. Att man vägrar att se detta är för mig totalt obegripligt. Hur kan det egna ”godhets”-skenet vara viktigare än mänskliga rättigheter! Hur kan så många svika det kvinnliga släktet! Hur kan människor döma de som talar om denna obalans i det mänskliga samspelet! Hur kan människor försvara någons makt över andra! Detta innebär då att alla dessa försvarare tycker att kvinnor inte är värda samma mänskliga rättigheter som männen. De har tagit ställning.

Och – till allt detta hör – att alla deras BARN fråntas sina grundläggande mänskliga rättigheter – De fråntas sin rätt att bara vara barn och programmeras redan från födelsen till förtryck – till nya barnafödande underlägsna och till maktupppehållande överlägsna.

Och hela det absurda maktmaskineriet med barngifte – tvångsgifte! Det handlar om våldtäkter på miljontals små flickebarn!!!

Man stjäl barnens OSKULD så fort de kommer till Världen! En fruktansvärd psykisk och fysisk barnmisshandel ingår i denna ideologi!

Varför ”sätter ingen ner foten” och säger att grundläggande mänskliga rättigheter måste gå före allt annat!

Var finns den mänskliga resningen???

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s