And all around the World – I see the crucified Child

Ja – runt hela Världen kan jag se det korsfästa Barnet. Överallt – i Sverige liksom i övriga Världen, vill man ännu skuldbelägga och korsfästa alla som upplyser om Sanningen. Den grundläggande Sanningen – där det inre Barnet ropar skriker – LYSSNA! Ni gör mig illa – jag vill leva! Om jag dör – dör ni också… Om man inte lyssnar på och stödjer de mänskliga rättigheterna och den fria människan – allas möjlighet till att leva sitt verkliga autentiska Jag – utan i stället försvarar förtryckande dogmer – så korsfäster man det mänskliga inre Barnet.

För bakom och inunder alla rop på frihet och Sanning – finns det inre Barnet. Inuti alla människor ropar detta Barn – som så många ännu vill lägga all skuld på – för att det ropar – för att det gör sig hört – för att det överhuvudtaget existerar. Patriarker, diktatorer, lögnare, skenheliga, folkmobb – alla vill de tysta och korsfästa Barnet.

Alla som vill strypa Livet i form av dogmer och i form av skenhelighet. Alla som vill korsfästa de som upplyser. Det är det samma som att på nytt korsfästa Jesus som bär på Sanningens svärd. Utan Sanningen kan inget fortsatt liv på Jorden existera. Man kan inte stödja dödens kultur och fortsätta ha ett liv på Jorden. Den matematiken går inte ihop.

Korsfäst blir också det inre Barnet när det av samhället tvingas till en massa saker som dödar det inre Barnet. När det blir ”förbjudet” att lyssna till allt det mjuka, sårbara, ömtåliga, sjuka, ledsna inom människor – för att tyranner och korsfästare har fått övermakten.

Och dödandet går genom att man förtrycker Kvinnan och det Feminina i Skapelsen. Om inte kvinnan tillåts att vara sitt verkliga Jag, kan inte heller Barnet få den  omsorg som behövs för att Leva.

I Sverige offras Barnet på skenhelighetens altare. Det egna yttre skenet blir viktigare än fortsatt mänskligt Liv på Jorden.

Oskulden – korsfästs, hotas, hånas, förlöjligas, förtalas – ges SKULDEN.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s