Hatarna är Problemet

Det mänskliga kollektivet måste börja inse att det är hatarna som är problemet – och inte de hatade!

Det är hatarna som startar och fortsätter allt krigande – inte de som blir tvungna att försvara sig, för att överhuvudtaget överleva. Så länge mänskligheten ännu tillåter hatet att sprida sig genom  en dogm kallad ”religion” – Så länge detta giftspridande inte tas på allvar eller genom att människor stödjer detta i ”toleransens” namn – eller genom att det egna hatet håller dogmerna om ryggen – visar det på människans allra lägsta form av intelligens. Att tillåta, ignorera eller själv fortsätta sprida lögner, propaganda och ensidigt, närmast blint seende. Det är allt detta som är Problemet.

Och Problemet ligger inte hos de som belyser hatet och talar om och visar alla dess yttranden och följdverkningar!

Det djupt bottnade hatet mot Judar och Israel – är Problemet i bl a Israel/”palestina”konflikten. Det är inte Israel och Judarna som är problemet! Israel och dess folk  är själva lösningen – den enda demokratin – i en för övrigt diktatorisk islamisk världsdel. Alltmedan hatet – inpräntat i dogmen och i en stor del av arabernas modersmjölk – och hatet inom alla de västerlänningar som stödjer detta. Det är alltså hatet som är själva grunden – det gemensamma inom araber, ”vänsterfolk” och andra som fokuserar på det lilla landet Israels existens.

Det har inget med landområden eller någon tanke på mänskliga rättigheter att göra – utan det är hatet mot dessa medmänniskor som de anser som ”så framgångsrika” trots ”vad som sägs att dom gått igenom” – så ”jag tål inte se dom”. Ett enormt mindervärdeskomplex och avundsjuka hos hatarna – som gör att dom inte tål dom – ”för dom är förmer än vi” – ”för fina av sig” – (dvs hatarna  har satt sig själva som underlägsna) – så bort med dom. Det är vi som bestämmer. Vi måste ha kontrollen, så att vår skröplighet inte blir synlig. Vi måste dra ner deras ”finhet” i smutsen. Hatet blir det som man lever utav – som gör att man håller sig uppe – kickar som behöver nya kickar.. Det vimlar av kommentarer av typ – ”Jag tål dom bara inte” – vilket blir ett mycket tydligt visitkort på deras egen projicering.

Och bland journalister finns det många ”stenkastare” – som använder sitt tillskansade publika utrymme – till just detta – under skenet av ”nyhetsförmedling”. Ofta i form av totalt ensidig, ren propaganda – långt från fakta och sanning.

Demoniseringen av Judar och Israel är ett mångtusenårigt ruttet arv – ovärdigt rasen Människa.

Man kan undra hur och varför människor världen över, tänker att en så liten folkgrupp och ett sådant ytterst litet landområde, skall bära alla människors  hatbörda  – som egentligen är deras eget självhat och kastar hela Världens skuldtankar på just detta lilla folk. Men denna gång – i denna Tid kommer hatarna  inte att bli av med sin egen skuld, genom att kasta den på andra – det kommer inte att lyckas denna gång.

Hatarna och lögnspridarna måste ställas till svars – för att de projicerar ut sina egna demoner och därmed skapar förtryck, diktatur och krig! Ansvaret ligger hos dom – inte hos de hatade!

Helig vrede över de som sprider lögner,  hat och använder Syndabockar bär Sanningens fulla Kraft och kan aldrig bli destruktiv.

Urkraften – gör allt som inte är Sanning, Kärlek och FÖR Livet – synligt – och den går inte att stoppa!

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s