Landet utan ryggrad

Landet Sveriges makthavare, media mm – är i total avsaknad av mänsklig ryggrad. Total avsaknad av mänsklig moralisk kompass. Inget som helst stöd och skydd för det ömtåliga i tillvaron – människor, andra varelser eller natur. Ingen maktinstans som ”sätter ner foten”. Allt tillåts att upplösas utan några bärande strukturer. Media – den stora bäraren av oändliga lögner i stället för opartisk nyhetsförmedling. Ingen bryr sig om fakta och hela verkligheten eller grunderna till konflikter. Hela Sverige är ett gungfly av lögner och sanningar – där lögnen, förljugenheten och skenet är det som skriks ut och har tolkningsföreträde — medan Sanningen plöjer sig fram med en gigantisk Urkraft underifrån.

Hela det nuvarande etablisemanget har tappat sin inre kompass. Det enda som pågår är ett krigande för att försvara och bevara denna lägre form av mänsklig intelligens. Man får vara glad att åtminstone rökrestriktioner hann införas – innan moraset började rulla nerför.

En ”demokrati” som tillåter ondskan utan att stå upp för någon mänsklig godhet  Inget stöd eller arbete för grundläggande mänskliga rättigheter – utan i stället ofta tvärtom – håller förtryckande krafter om ryggen – en hjälp till att behålla den förslavade  underdåniga människan. Man talar om ”människors lika värde”, medan man egentligen menar att vissa är mera värda och utesluter en massa andra. Och i detta ”lika värde” innebär att vissa får göra precis som dom vill, utan omtanke om andra och vad de tillför samhällskroppen. Detta har sannerligen inget med ”lika värde” att göra.
Man talar om vikten av fred medan man tillverkar och exporterar vapen så att krigen och förtrycken kan fortsätta mm mm. Så att ännu flera måste fly till Sverige! Kort sagt en psykologisk diktatur.

Skenet – det kromade yttre har blivit huvudmålet – inte innehållet. Alla i maktställning tycks helt ha tappat (eller kanske aldrig haft) någon vision om en bättre värld. Det lutar allt mer åt att det som jag tyckt var science fiction – att rasen reptilians – har intagit många av maktpositionerna – faktiskt är en reell verklighet. Denna ras är oförmögen till tankar och känslor av omtänksamhet – oförmögen till ett jordiskt sunt förnuft – mänsklig moral. Även om de korsats med mänskliga gener och kan ha ett perfekt yttre, så dominerar deras ursprungsgener. Det finns en stor naiv godtrogenhet inom det svenska folket och många vägrar att öppna sig för hur verkligheten egentligen ser ut. De vill ha kvar sin godtrogna bild och blir därmed till stöd för det destruktiva icke mänskliga – genom att förneka eller försvara vad som sker.

Helt tragiskt – komiskt – den enda framtisvisionen – som kommer är ett utspel med ”ytterligare en skattesänkning till nästa val” – helt bortom någon som helst omtanke om människan – hela Folket – hela Samhällskroppen. Det måste bli dags att dra av kostymerna och se ormskinnet inunder.

Samtidigt som det i maktens korridorer vandrar en uppsjö av svaga individer som saknar både ryggrad och integritet – och som blir ett lätt byte för reptilerna. Jag vet att många nu rynkar på näsan åt detta med reptilians – men det är så oändligt mycket mer som ingår i detta mänskliga Spel, bortom allt vi tidigare kunde tänka oss. Det är inget att bli skrämd av – då allt ingår i Skapelseplanen, men vi kan inte fortsätta att vara alltför naiva. Många makthavare kommer att falla utan att vi medvetet medverkar och andra måste vi hjälpas åt att ”lyfta” bort. Vi måste på allvar inse att vissa inte är ”vanliga människor”.

Vi måste återfå känslan och insikten om ett VI – att vi alla ovillkorligen hör ihop – vi är alla sammbundna rent energimässigt, även om vi inte märker det. Allt vad vi gör eller inte gör påverkar Helheten. Därför kan det inte fungera med den splittring som makthavarna nu försökt att åstadkomma. Allt slår tillbaka – de som medvetet gör andra illa – får alltid tillbaka det dom sänt ut. Allt är en kosmisk energi-matematik – naturlagar.  Därför att samma energispel som de sänder ut – också finns inom dom och verkar mot dom själva. Detta gäller alla levande individer. Spelet – kriget pågår inom oss – det är där det skall helas.

En Vi-känsla innebär inte att vi måste älska alla eller försöka tycka om de som ännu bär sig destruktivt åt. Men att känna att vi är en allt större del av mänskligheten som vill mänsklighetens bästa och en bättre värld och att vi hör ihop och strävar ihop. De destruktiva får med egen kraft följa efter eller hoppa av. Det är deras ansvar – inte vårt.

Samtidigt pågår en existentiell avskalning av alla skal vi lagt på oss under många Jordeliv – som sitter i generna – våra inlärda tankemönster – som alltså skall omvandlas. Så att alla prövningar gör att vi blir mer och mer känsliga, i stället för härdade slavar. Vi kommer allt närmare vårt hjärta och öppnar det allt mer, i stället för att stänga. Bara ett öppet hjärta kan uppleva verklig Kärlek.

Tänk – när allting vänder – och människor börjar inse varför de är här på Jorden – och börjar leva och agera FÖR hela befolkningen – FÖR hela mänsklighetens gemensamma fortlevnad och välmående – FÖR LIVET – inte för problemen. Tänk vilken gudomlig levnadslust och Kraft detta för med sig. Glädje – hopp – uppfinningskreativitet osv. Och uppleva att människor är vänliga mot varandra.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s