Sanningen måste bli segrare inom det mänskliga kollektivet

Oändliga lögner florerar inom det mänskliga kollektivet – men till de mest grundläggande och splittrande lögnerna hör – demoniseringen av Judar och Israel.. Något så otroligt utstuderat och repeterat i tusentals år – mot EN släktgren i  den Mänskliga familjen. Ett hat som riktas mot en folkgrupp som är helt oskyldig – bortom allt vad de påstås göra och inte göra.

Människor begär ännu – särskilt i Sverige – att Israel ”skall sluta fred” – som om det vore två lika krigande parter – och vägrar att se att det är Israel som hela tiden blir anfallet och måste försvara sig. Arabvärldens gigantiska lögnspel stöds av västvärldens vänsteranhängare. Denna arabvärld som redan regerar hela mellanöstern – vill också äga detta lilla land – men framförallt vill de bli av med ”Juden”. Detta spel har pågått sedan Kain och Abel. Kain klarar inte av blotta åsynen av sin broder Abel, då Abel var den mildare och ”mest älskade” och Kain den grova. Och därför måste denna som anses ”godare” helt enkelt bort från Kains Jord.

Kampen kommer att pågå så länge Sanningen förnekas! Så länge lögnerna fortsätter att spridas om Judar och Israel. Judar anklagas bl a för att vara rika! – vilket är ett naturligt resultat av att de står för en enorm massa uppfinningar för mänskligheten – och har utvecklat sitt entreprenörskap. De har fokuserat på det de är bra på och det har lönat sig materiellt. Är det inte det alla belackare själva skulle vilja åstadkomma? Att de har gjort det lite i tysthet blir misstänkliggjort, fastän det har sin grund i den stora rädslan för att mänskligheten åter igen skall förfölja och utrota. Samtidigt existerar det massor med Judar som inte är rika, men det bryr man sig inte i.

Det handlar om en vidunderlig avundsjuka och svartsjuka på de som kanske ”lyckats” materiellt i livet. Det handlar om en ren underlägsenhet – vilket tillstånd den underlägsne har eget ansvar för. Det har ingenting med Judar eller Israel att göra – att själv sätta sig i en underlägsenhetsposition, får man själv ta ansvar för.

Det Israel/Judar och de som stödjer dom har att göra med – är att bemöta ALLA dessa lögner och föra fram hur det egentligen ligger till. I varenda mening som en antijude framför – måste lögnen avslöjas, de lögner som hela attityden anti är grundade på. Denna upplysning av lögnerna  försöker alla anti att göra till krigföring och beskyller upplysarna för att de blottar alla lögner. Ett mycket tröttsamt och energikrävande spel.

Genom att döma Judar och Israel och och alltid tycka sig ha rätt att tycka och ha åsikter om vad de skall och inte skall – blottar man sin egen otroligt låga mänskliga moral. Att man helt enkelt inte har någon trovärdighet som människa – då man utgår från inlärda ytliga antaganden. Långt bortom den grundläggande mänskliga Sanningen. Och att man i grunden inte tycker att Judar har rätt till sitt eget land (genom att hela tiden prata om ockupation – av sitt eget land!) Att Världen varit med att förfölja och tvinga bort Judarna från deras hemland, vill man inte låtsas om.

Och det existerar inga palestinier – bara inflyttade araber med ett helt arabiskt levnadsmönster. Det nya begreppet ”palestinier” hittade Arafat på, på sin tid. Och araber har hela arabvärlden att bo i – Judar har denna lilla skärva av land som de gjort sitt yttersta för att blomstra. Alltmedan araberna lagt sina pengar (miljarder av biståndspengar bl a) på hat, vapen och krig mot Israel – i stället för att bygga upp någon slags samhälle eller välstånd. Och sen kommer avundsjukan på att ”Israel lyckats” och de vill också stjäla allt som Judarna åstadkommit. Och t o m deras historia, deras heliga ting av alla slag – och har som erövrarmakt byggt sin moské över Judarnas heliga Tempel i Jerusalem! Allting är så fult och illasinnat, så t ex naiva svenskar vägrar att se det.

Och det gamla Jerusalem är Judarnas verkliga Jerusalem – den stad som varit deras genom årtusenden (men som de förstås varit bortjagade från många gånger). Den delen gör dessa arab”palestiner” anspråk på att den skulle vara deras! Det hela är mycket sjukt.

Det lömska epitetet ”israellobbyn” tas till mot alla Judar och de som vill hjälpa dom. Det används alla möjliga skurkgrepp för att Judehatarna skall kunna fortsätta ha sin Syndabock. Då kan man verkligen i stället tala om palestinalobbyn eller arablobbyn eller vänsterlobbyn – alla de lobbys som faktiskt har illasinnade mål. Och man hatar/kritiserar Zionismen – som bara är en omskrivning av att hata judar. Sionism är bara den mångtusenåriga längtan att åter få vara i sitt eget land på Jorden – fri från alla förföljelser.

Att inte stödja Judarna att få ha sitt eget land i fred – att inte få försvara det – det är det sanna judehatet. Dolt bakom ”Israelkritik”.

Lögnerna är så repeterade så att även de som inte direkt bryr sig – har tagit dom till sig som vedertagna sanningar och div uttalanden som då kommer, bygger ju då på enbart lögner. Och tron att”ja men något måste det ju ligga i det där – något måste dom väl ha gjort, för att halva mänskligheten har sagt så”.  Det hela är ett ytterligt sjukt Spel. Det är samma eller liknande program som Jobs prövningar – i Bibeln.

Och att många som ännu försvarar detta illasinnade Spel får se sig själva ”med byxorna nere” – när Sanningen plöjer sig fram.

Det måste bli ett tillstånd där de som anfaller blir anklagade och avkrävs ansvar– och inte de som anfalls. Ett slut på att kasta Skuld på oskyldiga! Slut på att kasta dubbel skuld på de som varit offer och som låtit sig erövras. Mänskligheten måste resa sig och sluta med detta brott mot släktgrenen Judar.

Den grundläggande Sanningen kommer ingen undan.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sanningen måste bli segrare inom det mänskliga kollektivet

  1. Ping: Jag anklagar – mänsklighetens stora brott | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s