Att hitta Hem

Hem uppstår i varje ögonblick säger min Ande.
Min Ande påminner mig om, att förmågan att hitta Hem – alltid finns hos oss. I varje ögonblick som vi bestämmer oss att ”gå hem” – så finns det där. Alla överansträngningar vi gör – tar oss bort ifrån oss själva. T ex när vi vill ha något ”färdiggjort” eller avklarat, och det i stället blir det en massa krångel och stopp. Dessa krångel kommer till oss, just därför att vi är på väg bort ifrån oss själva. Kör över en massa inre signaler. Lösningen då är att stanna upp och vara i oss själva. Att stanna ”hemma” även om det just då känns jobbigt – för i detta att ”stanna hemma ” hämtar vi upp en massa av oss själva som vi vill springa ifrån – vårt Inre Barn bl a. Och det jobbiga i att stanna ”hemma” består delvis av att vi ännu har inre familjemedlemmar/aspekter som mår dåligt . Och dessa delar av oss måste få bli lyssnade på och då skall vi inte vara ute i Världen och söka våra behov. Världen kan aldrig ge oss det vi söker.

Genom att stanna upp och vara i sig själv – i sin kropp – finns en massa Energi att hämta!

Många kan nog känna igen vilsenheten, frustrationen och ensamheten när vi sökt en massa förströelse på nätet eller andra ställen – när vi inte hittar något – eller stängt av TV:n efter en kväll som inte gav någon glädje alls – då kommer hopplöshet och besvikelse och annat fram. Genom sådant yttre sökande splittrar vi vår egen kraft och våra egna mål blir inte möjliga att uppnå. Det är då vi i stället skall ”gå hem” till oss själva – för det lönar sig i längden, även om det känns jobbigt. Vi får i stället mer och mer kontakt med oss själva och sökandet utåt minskar alltmer. Vi stannar och tar på det viset också med oss vår inre son och dotter – för allt som vi skall göra i Världen måste kännas glädje- och meningsfullt. Vi kan inte bara rusa ut och ”förverkliga” oss själva – det måste ges tid för inre samling och hjärtats vilja.

I drömvärlden gestaltas allt detta sökande ofta som att ha tagit fel tåg, inte hitta vägen tillbaka, glömma bort vilken våning man skall till i hissen osv – dvs vilsen och ensam – man vill Hem. Att sova och bearbeta allt undermedvetet frigör mer och mer energi – även om vi under processens gång kan känna otrolig trötthet på grund av all splittring. Men att rena vår kanal genom mycket sömn, är livsviktigt.

Att också många många gånger under dygnet stanna upp och bara vara i sig själv och i sin kropp – ta bort all uppmärksamhet från huvudet –bort från tankarna och bara VARA i kroppen! Att vi på det sättet också hämtar Energi – var också för mig,  en ny insikt som min Ande gav mig – vi hämtar upp energier och öppnar för mera energiflöde – vi laddar batterierna. Det är ju det som det mycket handlar om – att upplösa alla motstånd – så att flödet kan bli allt större och starkare. Flödet i det sammansmälta Himmel och Jord – Ande cch  Kropp.  En förenad expanderande kanal. Och vi löser upp motstånden genom att ge upp – sluta kämpa, tvinga och kriga med oss själva.

Det finns ett enormt energiflöde i varje ögonblick som vi stannar upp och ÄR i oss själva. Då våra energier är samlade, i stället för utsplittrade i olika tankegångar – kan själva Livsströmmen mer eller mindre flöda igenom oss och hela sådant som ligger på tur att helas. All verklig större kraft finns i NUET.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s