BEHOVEN måste styra vår samhällsbyggnad

Jag undrar ännu – när skall alla makthavare inse att de finns till på Planeten för att stödja människorna så att de kan få alla sina grundläggande existentiella behov tillgodosedda. Som det nu är, så manifesterar de den destruktiva Djävulskraften (och den har sin universiella funktion)  Men troligen måste alla de nuvarande bytas ut.

Som det har blivit och det som ännu härskar är, att nästan totalt negligera människors behov – och i stället lägga allt fokus på att hålla människor sysselsatta i slaveri, så att ”produktionen kan hållas igång”. Man utgår från det rakt motsatta hållet, där människors behov inte har något värde i beräkningarna. Ett mycket sjukt synsätt – helt befriat från högre mänsklig intelligens.

Det är ju behovet och viljan att föra hela mänskligheten framåt – mot fullvärdiga Liv, som måste bli drivkraften. Det finns hur mycket resurser som helst till detta. Allt handlar om prioritering. Det är inte teknikutveckling utan behovsprövning – inte trampande och utnyttjande av medmänniskor för att sko sig – inte att tillverka ”saker” för tillverkningens egen skull. Inte lärande för lärandets egen skull. Inget i det allmänna bör göras för dess egen skull – det måste ingå ett verkligt behov – ingå i Helheten och inte gå ut över andra.

Man har helt cyniskt kastat bort allas rätt till att få sina mänskliga behov tillgodosedda genom vår gemensamma omsorg och samhällsbyggnad.

*Om människor blir sjuka – är det förstås rätt sorts vård som behövs och den grundläggande vården borde inte kosta något för individen..
*Människor behöver bostäder – och då skall det byggas och finnas bostäder till alla dessa som behöver – och som de har råd med – att så inte är fallet, är en stor skam!!!
*Om barn skall växa upp till mänskliga harmoniska individer, måste skolan se till att de trivs där – med små klasser och många vuxna. Barnens verkliga behov struntar man i. Man försöker ännu göra om deras äkta Själv – förslava dem för att kunna mata in dom i ”produktionshjulet”. Skolan är ännu skapad för ”maskineriet” – inte för barnens eget liv och lycka. Sjukt.

En sådan enkel matematik – att se till att människor får sina grundläggande behov mättade – ger en oändlig besparing på allt i samhället. Då finns det inget längre att protestera mot och det mesta av våldet kommer att upphöra. Och människor kan utveckla sin verkliga potential – tillföra något gott till det gemensamma. De behöver inte dras ner av sitt eget missmod och kampen för att överleva – som ju stjäl en massa energi.  Om människor får hjälp och stöd till att hålla sig friska – tänk vilken besparing detta ger (för alla de som ännu tänker i pengar). Alternativ vård t ex, hjälper människor till att göra sig själva friska – en stor besparing!

Det är för mig obegripligt hur de styrande medvetet vill fortsätta bygga ett olyckligt samhälle. Någon gång måste ju verkligheten komma ifatt dom – och deras eget kalla liv…

Men vi är många som lämnar detta gamla paradigm och vet att vi själva är Skaparna av våra egna Liv och alltså kan strunta helt i dessa makthavare – för egen del.
Idag – den 28 oktober 2011 är den sista dagen i Maya-indianernas kalender (Maya betyder illusion på sanskrit) – då alltså den gamla Världen skall upphöra … detta upplevs bäst i det inre men det yttre följer med  – lite mera dolt inom allt kaos.  Men Mayakalendern sägs också sluta  21 dec. 2012….  Nya energier och portaler till högre medvetande öppnas nu i en strid ström. Det är många cykler som nu skall fullbordas och de går I varandra – såsom kugghjul – och vi och vårt medvetande – med dom.

a new world

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s