ALLT ALLT ALLT vi söker finns inom oss

ALLT ALLT ALLT som vi söker i Livet – hittar vi INOM oss. Vare sig vi söker vänner, livspartner, vänliga människor, bättre boende, rättvisa, pengar, upprättelse, sanning, en vänlig Värld, bekräftelse, framgång, trygghet, omtanke etc etc -så är det inte personer, händelser eller materiella ting som vi söker, utan Känslan vi vill uppleva – när allt sådant sker. Och denna känsla har inget egentligt med den yttre manifestationen att göra. Vi kan och bör öva oss på att känna hur det känns att ha allt detta som vi söker – och öppnar då upp oss för att dra till oss det vi vill ha – om det är för vårt högsta bästa. Annars väntar något som är ännu mera kärleksfullt, men som vi inte kan forma i vår tankevärld ännu. Men framförallt bör vi öppna oss för att allt är oändligt kärleksfullt och välvilligt ordnat för oss – vi måste bara öppna oss för det – göra oss mottagliga genom att tro på det.

Men det vi söker är Helheten och Kärleken i och till oss själva. Där finns alla de känslotillstånd som vi vill uppleva. Att överlämna sig till Det Heliga i – att något oändligt större och oändligt Kärleksfullt, är Det som finns bakom och inuti allt som sker. Att lita på den Goda välviljan bakom allt – men inte blunda för att först se det nattsvarta. Men inte stanna och göda det. Bara genom att våga möta och se det – blir det till Ljus och godhet och en välvillig Värld. Annars finns rädslan kvar inom och man blir oförmögen att se det Goda syftet bakom. Och man fortsätter att döma både sig själv och andra.

Tyvärr finns det ännu många som vägrar att se denna verklighet såsom den nu är. Man blundar ännu för den djupaste ondskan – för att för sig själv och medförnekare försöka bibehålla en förskönad världsbild. För att slippa möta sitt eget dömande och mörker. Och på så sätt – som jag sagt så många gånger – göder de och håller kvar ondskan på Jorden. Den finns kvar i det kollektiva medvetandet. Men detta måste bli transformerat – omvandlat till insikt och medvetenhet om det egna Ansvaret – till en högre frekvensnivå.

Men hur många av alla dessa förnekare vill på allvar verka för Kärlek och Fred på Jorden. I stället blir det ett panikartat försök att behålla sin förljugna världsbild genom att döma andra. De rider ännu på dömandets våg. Och på att – trots allt sken av ”godhet” – så är det först och främst sig själva, sitt ego, de är måna om. Att bli betecknad som ”god” och därmed bättre än andra, för att undvika dömanden från andra – blir viktigare än att skapa ett kärleksfullt samhälle. De som ännu dömer upplysare m fl, tänker i grunden faktiskt inte på sina medmänniskor. De är upptagna med själva Skenet.

Att beskriva det Heliga i ord är förstås inte möjligt – orden begränsar känslan av helighet – men för mig sveper vågor igenom av denna helighet då själva luften känns helig. Trots, eller kanske tack vare, olika transformationsbesvär – sveper dessa vågor igenom min Närvaro. Att få känna Guds/Skapelsens helighet är en nåd jag önskar alla får uppleva. En omfamnande känsla…. känslan av Guds/Källans Närvaro.

Helig Helig Helig – Kadosh Kadosh Kadosh

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s