Den gamla grunden helt enkelt försvinner

Ju längre upp på utvecklingsstegen man kommer – desto mer upplever man att det inte längre finns någon gammal grund att stå på.  I det vardagliga upplever jag att inte ens den underbara Skogen har samma grund längre. Mina katter 1+1 nyinflyttad, letar också efter nya grundande sovplatser, men hittar dom inte riktigt. Det känns som om det är en helt ny Värld som tagit form. Kanske meteorregnet gjorde det sista jobbet för att bryta loss oss från det gamla.

Nu vet jag att många ännu söker gamla grunder att stå på och hittar dom tillfälligt, men allt snabbas nu upp, så det går inte att hålla fast något. Vi måste i stället hitta vår grund i det Nya energifältet och inom oss själva. Och känslan av overklighet är precis såsom det ska – just nu.

Det politiska Spelet blir till en parodi på allt som som vi tidigare hoppats på. Människorna där har ersatts av karriär, status, makt och penga-Spel. Så till den grad, som många av oss inte trodde var möjligt. Tron på att politiken skall lösa våra problem inom och i samhället – är nu närmast obefintlig.

Nu gäller det i stället att bli medveten om att vi själva är fullständiga Skapare av våra liv. Genom att själva bli den enda auktoriteten i våra liv bl a. Att förstå att våra tankar sänder ut de vibrationer som gör att vi drar till oss de upplevelser och bemötanden osv – som blir till vår upplevelse av Livet. The Law of Attraction – Lika drar till sig lika. Och bara genom att på allvar lyssna på våra egna kritiska tankar (vad vi säger att man bör, ska och måste, för att duga, vara ”god”, ”rätt”, nyttig osv. – för att inte bli straffad av kollektivet) – bara då, kan vi upphöra att dra till oss negativa bemötanden utifrån.

Det negativa som vi drar till oss från det yttre – är inget straff! Tvärtom, så är det enbart för att vi skall uppmärksamma våra kritiska tankar så att vi kan befria oss från dom. Det är det Gudomliga som hjälper oss till att bli hela och försonade med oss själva. Så att kriget inom till slut upphör. Och det finns ännu många som ”hjälper andra” utan att först ha tagit hand om sig själva och då kommer Anden/det Gudomliga att allt snabbare skapa olika negativa företeelser, för att uppmärksamma att vi skall ta hand om oss själva först och främst.

The Law of Attraction är själva Livets matematik – den som alltid gällt. Vi har bara inte varit medvetna om den förut. Så har vi skapat och skapar – allt ifrån krig sjukdomar och död till kärlek och vänlighet och alla möjliga uppfinningar mm mm. Allt är Energi – som utmynnar från – ingår i Källan – som är en oändlig Kärleksenergi.

När vi försonats med all inre kritik – kan vi inte dra till oss något negativt utifrån. När vi förstått att vårt inre dömande och därmed också  det yttre – bara är ett inlärt ”data”program och inte speglar Sanningen. Då kan vi börja uppleva att vi faktiskt är älskade – på riktigt. Vi själva måste göra försoningsarbetet med oss själva – och då uppstår en Kärlek Frihet och Frid – som bara fördjupas.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s