The Great Mother – ALL THAT IS + video

Så många förväxlar ännu Den Stora Modern med gamla Mariamyter och liknande. Allra helst de som kallar sig Ljusarbetare. Men Den Stora Modern är just ALLT SOM ÄR –  ont – gott – rätt – fel – hela Skapelsen. Och många gör stor sak av att vi måste odla medlidande – vilket förutsätter splittring och offertankar – illusorisk maktlöshet – dömande – lidande. Den vi skall känna medlidande med – är först och främst oss själva. För att upplösa lidandet i oss själva och i omvärlden.. Då uppstår medkännandet i stället, som gör oss till jämlika medmänniskor – bortom ”tycka synd om”. Bortom offerrollen. Men sedan lämnar vi också detta stadie – och fokuserar inte på något slags lidande längre, eftersom vi dels inte har sådana energier kvar – och för att inte göda mera lidande i det jordiska Spelet. Det är då färdigspelat.

Den Stora Modern är neutral – men innehållande ALL kärlek och allt Liv som finns att tillgå för oss som människor.

Det är ännu så skönt att ta på sig sina gamla ”jag är god och på rätt sida-” tofflor. Och därmed dömande allt som enligt dom inte är ”gott”. Ännu så ljumt behagligt att luta sig tillbaka och se , men också att bli mäkta förgrymmad om någon stör den förljugna världsbilden. Men man har ingen insikt i att man därmed också krymper sitt eget liv, samtidigt som man försöker krympa andra.

Nu förhåller det sig så att alla som på något sätt är emot Israel eller Judar, bär på en stor förnekelse av själva grunden i vårt kosmiska/mänskliga Spel. Och därmed förr eller senare kommer detta att slå tillbaka på dom själva, eftersom de förnekar sitt eget djup och mörker. Guds röst Den som är emot Israels folk – är emot mig! Även om detta står i Bibeln, så har det inget med religion att göra, utan handlar helt enkelt om energier.

Den som är emot Israel och Judar och bär vidare det urgamla mönstret av konspirationsteorier och misstänkliggör och ljuger om dem på alla möjliga sätt – förnekar samtidigt Den Feminina Gudomen. Hela detta dömandespel skulle inte kunna ske, om inte de Feminina energierna var förtryckta. Så fungerar Spelet och Energierna – de kosmiska lagarna. Det finns inga ”ja men…” som kan lösa dessa dömare från sitt eget förtryck. Det är att inte ta Ansvar för sitt eget inre – sina egna ”demoner” och ”misslyckanden” – för att i stället projicera detta på en, för dem ofarlig Syndabock.

Min uppgift här på Jorden är bla att förankra Den Stora Moderns Energier. Människor refererar ännu till gamla bilder av en Moder – som är till för alla och ömkar sig över alla och lider och ”förstår” dvs tolererar det mesta. Men detta är inte Den Stora Moderns energier. Hon delar inte upp någon/något i offerroller, eller offrar sig själv eller något annat ”heligt”. Den Stora Modern innehåller/omvandlar allt till, inte bara Kärlek, utan också en massa kraft. Hon är här för att rena och inplantera själva Livskraften av allt som ÄR. Så att allt till slut skall bli balanserat – neutralt – vibrerande Heligt Liv – Kärlek.

Jag vet att många ännu rynkar på näsan eller drar sig för att lämna det gamla paradigmets ”man måste vara god”-program, men det finns ingen plats för detta gamla i Den Nya Världen. Det är ett helt nytt Manus som gäller nu.

Jag bifogar min senaste video – min lovsång till Skapelsen. 

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s