”Varje svensk tillverkar någon kanon i sitt hjärta”

Min Ande/mitt Högre Jag säger – ”Varje svensk tillverkar någon kanon i sitt hjärta”. Vi underblåser därmed alla krig i Världen och är inte neutrala (har aldrig varit). Vårt psykologiska krig med varandra och våra inre krig –möjliggör vår vapentillverkning! – Som vi sedan exporterar till omvärlden, så att de kan döda våra medmänniskor!

Allt i det yttre är en spegling av vårt inre – allting skapas inifrån och ut

 Detta kan pågå tack vare att man förnekar detta inre krigförande. Det officiella Sverige har ju också varit ”mästare” på att döma andra länder och ofta ställt sig ovanför alla andra. Och sedan i andra sammanhang, EU och annat, när det gällt vårt eget land – har man i stället krupit för att inte störa. Ett i stora delar fegt ställningstagande. Så också t ex under 2:a världskriget, under Förintelsetiden. Skälla på ofarligt avstånd har varit och är fortfarande mottot. Kanoner och JAS där vi slipper se och höra. För att sen komma och prata om fred – ett rent sinnessjukt schizofrent förhållande!

Kan det bli mera cyniskt än att tillverka vapen – för att skapa/bevara jobb! … och att ligga ”på topp” när det gäller vapenteknologi! Och de styrande, ”eliten”, media etc – som pratar mycket om att ”skapa fred” överallt – gör precis det motsatta och skapar splittring i vårt eget land och i omvärlden. Genom att döma, bara se EN sida i en konflikt, media som utelämnar stora delar av sanningen och de styrande som förser omvärlden  med vapen. mm mm. Och att sedan bl a använda kungafamiljen som Pr och smörjmedel för försäljning av dessa vapen! En stor brist på mänsklig moral. En stor cyniskhet. Dessa dubbla budskap är det som sänds ut i samhällskroppen. En kropp ännu helt utan ryggrad . Där orden används för att hålla skenet uppe, medan de flesta handlingar  visar det rakt motsatta.

Eller ”du får inte dricka alkohol förrän du blir stor och kan ta ansvar…” – säger den vinpimplande lallande  föräldern …

Sverige är på många sätt ett förljuget land, som på ytan simmar runt i ett polerat tillstånd. Ett låtsat välmående inför omvärlden och sina medborgare. En yta som försöker dölja kaos och splittring. Som hellre fokuserar på vad omvärlden gör än att ta ansvar för sitt eget. Ett sken av välvilja, medan det under ytan härskar illvilja, dömande och krigande.. Det officiella Sverige och alla ”elittyckare” struntar i grunden totalt i andra länders eller vårt eget lands välmående – det är bara skenet som de bryr sig om. Landets och sitt eget påklistrade sken. Ingen, i det officiella Sverige, vill se de grundläggande orsakerna. Men också en stor del av medborgarna är med och uppehåller detta sken …  så många som tycker det är ”rätt” att tillverka och exportera vapen – för att ”det skapar ju jobb” bl a – och kan/vill inte inse – att de därmed är delaktiga i dödandet av medmänniskor! Men det syns ju inte från deras köksfönster …

 … och i alla mellanrummen stiger Gudinnan fram …

animal love 0

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s