Den saknade Snällheten

I vår Värld och vårt samhälle har mjukhet, ömhet och respekt nästan helt försvunnit. För mig och många andra som har intentionen att göra vårt samhälle och Världen till en kärleksfullare och bättre sådan, är det ofta ett mycket otacksamt arbete. Att ofta mötas av hån och förlöjligande och misstänkliggörande – när man vet att man vill mänsklighetens allra bästa. Det pågår så mycken krigföring mot de som vill förbättra Världen, så det är ännu ett under att vi orkar och vill fortsätta.

Det finns så många, som med mycket lite insikt om Livet och de kosmiska lagarna som ”alltid vet bäst” och vill sätta dagordningen och bestämma problemformuleringen. Som tar väldigt mycket plats och på ett hänsynslöst sätt förstör dialog och synlig lösning. Så mycket dömande energimönster som ännu härskar. Så många som vill förstöra och kriga och härska.

De hänsynslösa har styrt under årtusenden – men de kan ju inte fortsätta – för då går Jorden under – vilket den förstås inte ska.

Det gör ont i hjärtat att ofta bli ifrågasatt och misstänkliggjord när man vill så väl. Människor är så vana vid krig och respektlöshet att de inte känner igen en oskuldsfull själ. Kanske är det meningen att vi oskuldsfulla skall helt släppa taget om det hela – men vem kämpar då vidare….

Att människor ännu har så svårt att öppna sig för grundläggande större sanningar och gör alla försök att demonisera, förringa, förlöjliga eller tysta alla som vill hjälpa till att rädda mänskligheten. Men jag och många andra vill ju att så många som möjligt skall vara med på den Nya Fria Kärleksfulla Jorden.

Att så många ännu inte förstår hjärtats språk blir till en sorg – att ge av sitt hjärta och bli hånad och misstänkliggjord. Att människor ännu hellre försvarar förtryck än står upp för mänsklig frihet, blir till en stor besvikelse på mänskligheten. Att så få ännu på allvar vill stödja kvinnors mänskliga rättigheter och i stället misstänkliggör alla som står upp för detta…

Själva samtalet människor emellan, förekommer mycket sällan. Ett ständigt ord- och åsiktskrig pågår, som ju aldrig kan leda till lösningar. Det synes vara en uppdelning av vi som medvetet försöker hjälpa Världen till en bättre och kärleksfullare plats och alla de som vill bevara status quo och fortsätta göra Världen än hänsynslösare och så alla som inte bryr sig ett dugg. Jag undrar bara vilka som skall ta över när vi välvilliga ger upp. Hur många vill se Helheten? Att vi alla hör ihop och måste hjälpas åt. Vi är helt sammanvävda i en organisk massa – ett energiklot. Där många ännu försöker separera sig allt vad dom kan och bara tänker på sig själva – vilket i förlängningen inte blir möjligt. De som absolut vägrar kan inte vara kvar på just den här Jorden.

Nu ingår det dock i Planen att allt skall ordnas till det bästa – men jag bara undrar – vilka orkar fortsätta det grundläggande arbetet … inte mitt problem men …

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s