Tolerans för intolerans – eller s k skenhelighet

”Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance. If we extend unlimited tolerance even to those who are intolerant, if we are not prepared to defend a tolerant society against the onslaught of the intolerant, then the tolerant will be destroyed, and tolerance with them.” [Karl Popper]

Som sagt – Det behövs en ryggrad i mänskligheten som står upp och beskyddar det mjuka och ömtåliga. Människor som stödjer den Fria människan gentemot all slags övermakt. Det godas övermakt. Denna makt kan bestå i att alltid framstå som trevlig och därmed aldrig avslöja något fördolt – den bekväma tillbakalutade inställningen – bara jag säger trevliga saker, så är jag ”god” och ”visar mig bättre än vissa andra”. Då är jag på ”den säkra sidan” – blir omtyckt och uppshosad av likasinnade. ”Han/hon är alltid så trevlig” ”Tack för att du alltid visar vänlighet” = förljuget fegt. Tolererar olika destruktiva företeelser i tillvaron och försvarar rätten att fortsätta vara destruktiv. Och blundar för maktens verkan. Det är en sak att inte lägga så mycket energi på det som är fel – och en helt annan att försvara den mångtusenåriga förtryckarkraften.

Den ”goda” övermakten är faktiskt en stor del av  problemet i vår värld. Dock försöker alla som utövar denna övermakt beskylla upplysarna för att vara ”onda”. Beskyller de som sätter strålkastaren på deras förljugna världsbild.

 Att inte stå upp för Kvinnan i Skapelsen och de feminina energierna som finns inom alla – är ett tecken på stor svaghet. Och mänskligheten hyser ännu  brist på äkta män (framförallt) som med sin manliga kraft och sina muskler på allvar stödjer kvinnor och barn och det feminina. Som tur är dyker det dock upp flera män (och kvinnor) som vågar utmana förtryckarkraften.

Sen framkommer det också ett mönster som tyder på att ALLA som på något sätt försvarar delar av eller hela islam – samtidigt har ett stort agg hat eller misstänksamhet mot  Judar och landet Israel.  Ett otroligt ologiskt program som gör att de misstänkliggör Judar och Israel – utan att bry sig om några fakta. Ett mycket simpelt användande av en syndabock – som för dem är helt ofarlig. Precis så som alla mobbare gör – ”skönt att i grupp vara emot någon annan”. Till stödet eller ignoransen för  islam och dess ”rättigheter” hör att stödjarna dömer sina medmänniskor – att andra inte tänker ”rätt”. Ett dömande som förstås också går ut över dom själva – genom att leva ett begränsat dömande liv. Allt som du gör eller tänker om dina medmänniskor gör du också mot dig själv. (Det är ok att inte tycka något alls i detta djupa dilemma, men alla som ”tycker” något i denna fråga har ett inre krig.) Alla dessa skenheliga går maktens och mörkrets ärenden! Trots att de vill ge sken av ”godhet”. De vill förhindra den grundläggande Sanningen. De bidrar med detta också till att förtrycket mot kvinnor på Jorden fortsätter. Detta måste bli synligt!

Sen vet jag ju att all sådan absurd ideologi inte kommer att segra – det ingår inte i Planen – fast ev kommer Jorden att delas upp i en som lever i Sanningens Ljus och en som lever i begränsningarnas mörker – just detta vet inte jag. Men alla som känner Sanningen kommer att leva på en Jord som vibrerar av äkta Liv.

Eftersom det ännu finns så mycken förljugenhet i just detta ämne, så blir det där upplysningen måste bli som störst. En stor del av den mänskliga grundsplittringen ligger där. Därför är detta viktigt.

Nya Energier och den Feminina Urkraften kräver total upplysning, sanning och rening av allt gammalt ”bekvämt” – förljuget – dödande.

Det gäller faktiskt det fortsatta Livet på Jorden.
Det handlar inte om att vara emot människor utan att vara FÖR LIVET!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s