Vi är Skaparna

Apropå 9/11 och andra hot. Ju mera skräck och rädsla som planteras av illvilliga medmänniskor – och ju mera vi låter denna rädsla landa och gro – desto större blir möjligheten att vi också skapar händelser som bekräftar detta. Det är våra redan befintliga undermedvetna rädslor som aktiveras och vi testar oss själva om vi skall falla i gamla fällor igen eller om vi skall ta klivet ut i friheten. Den Universiella Kraften bara svarar på vårt undermedvetna. Men intentionen att släppa taget om rädslan har starkare kraft än den negativa skapelsekraften, så om vi gör vårt bästa för att inte ledas in i rädslofällan, så blir den intentionen den som vinner.

Alla hot rider på våra rädslor.

Hoten i Världen kan bara förekomma tack vare, att så många ännu har inre rädslor som behöver komma upp till ytan och bearbetas. Men ju flera som får insikten om att de är skapare av sina egna hot och rädslor – desto mindre hot kommer det att bli i Världen. Allt är en spegling av människors inre.

Det finns ingen yttre Kraft som har någon som helst makt över oss – det finns bara den ”makt” som vi tillåter andra att ha över oss – genom att inte erkänna att det är vi själva som skapar allt genom våra tankemönster och de vibrationer vi därmed sänder ut till omvärlden. När vi återtar kommandot över oss själva och inser att alla hot finns inom oss själva först och främst. Det är våra inre röster som kämpar mot varandra och det finns ”hotande” inre röster som bakom hotet bara vill oss väl. Som vill skala av oss olika rustningar och stoppa felaktiga/icke kärleksfulla vägar som vi försöker ta osv.

Omvärlden spelar upp det Spel som vi undermedvetet skrivit manus till – det är inte omvärlden som styr – utan vi själva. Vi har all makt i vårt eget Liv – att skapa bra eller dåliga upplevelser. (Vi lär oss dock alltid något även av ”dåliga” upplevelser). Men vi har ingen som helst makt över andra!

Det gäller alltså att inte ge energi till energikonflikten Rädsla! När rädslan och hoten inte göds – så svälter vi ut problemet. Allt detta är kosmisk naturlag.

Vi skapar allt genom vad vi tänker – inifrån och ut – aldrig tvärtom!

Apropå det kosmiska Spelet – så överförs nya kärleksfulla energier till Jorden igen den 11 sept 2011 – då den 10:e Porten av 11 st öppnas – alltså 11:11- energier, som är väldigt höga, allomfattande och kärleksfulla. Så det är full ruljangs i kosmos – allt är omhändertaget. Mellan kl 16 och 22 kan vi medvetet ta emot energierna – om vi vill…. De finns förstås sedan tillgängliga för alla som är öppna för dom, på Jorden.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s