Vi är fullständiga Skapare av våra liv – the Shift

Vår Värld är en total manifestation/skapelse av människors tankar. Vi är helt ansvariga för allt i vårt liv. Vi är skapare till 100% av allt vi upplever. Genom våra tankar som skapar känslor som sänder ut vibrationer som attraherar och skapar alla våra upplevelser och manifestationer i livet. Och då måste vi inse att de flesta av våra tankemönster ännu ligger dolda under ytan för väldigt många människor.

Därför är det livsnödvändigt att lyssna på sig själv – att tillåta sig mer stillhet tystnad och ensamhet – för att ha kontakt med sig själv och det man verkligen känner. Utan yttre distraktion. Känna efter vad vi verkligen vill med våra liv – på djupet. Bortom karriärplaner, väckarklockor, slaveri, köpa köpa och annat. Men det är helt ok att önska sig ett gott och överflödande Liv –  utan tvång slaveri  överansträngning kamp osv. Vi skall bara inte vara beroende av detta yttre. Glädjen, lyckan och meningsfullheten skall finnas där oavsett yttre omständigheter. Vi lever i ett överflödande Universum och det finns ingen verklig brist på någonting. (Bara begränsande tankar på brist och fattigdom).

Därför är det så viktigt att inte vara emot något eller någon – för då sänder vi ut just de vibrationer som skapar mera av det vi inte vill ha. När vi tänker på och fokuserar på det som är ”fel” ger vi energi till detta tankemönster, denna energikonflikt och skapar mera av just det. Ju mera vi tänker och säger att vi inte har råd att vi är så fattiga – desto mera fattigdom skapar vi. Ju mera vi ältar samma problem desto mera kommer vi att se och uppleva detta i det yttre. Vi blir sammanbundna med problemet. Det går då på ”autopilot”.

Och så länge vi fokuserasr och ger energi till allt det vi inte vill ha, så blir det omöjligt att ge energi till det vi vill ha. Dessa motsatser kan inte skapa någon framgång på något plan.

Det spelar ingen som helst roll hur mycket vi ber och bönar, ger vår avsky emot, hur mycket vi krigar mot, hur mycket vi skriker att det är orättvist, hur mycket vi dömer att andra gör ”fel”, hur mycken avundsjuka vi kan ha gentemot de som verkar ha mera än vad vi har osv  – detta kan aldrig lösa upp problemen. Hur mycket ”rätt” vi tycker att vi har (jovisst har vi rätt till våra rättigheter, men det i sig självt kan aldrig ge oss det vi har rätt till) – enbart genom att göra oss mottagliga – genom att vara i de goda vibrationerna – kan vi skapa/ta emot  det vi har ”rätt” till.

Att emellanåt lysa upp situationer som är ”fel” – ingår dock i processen. Men vi kan inte stanna eller ensidigt ge våra energier till detta – då vi självklart inte kan skapa allt det vi vill genom ett sådant fokus. Går tankarna – våra utgående vibrationer till allt sådant, kan de ju inte skapa något vi vill ha i livet. Det går inte att gå åt två håll samtidigt.

Vart vår samlade energi – våra utsända vibrationer går – dit går också vår upplevelse av Livet och det vi skapar.

Självklart är det Källan-Gudinnan/Gud bakom allt skapat, men vi måste med vår viljekraft göra det möjligt för Skapelseenergin att skapa det goda som vi vill. Vi är verktyget – kanalen. Ingen annan kan ge oss det vi vill ha om vi inte gjort oss mottagliga för det!!!

Genom att i stället öva på att tänka på och känna det vi vill ha – hur det känns när vi redan har det/har skapat det, så blir det allt lättare att fokusera åt rätt håll och det blir, enl naturens lag, det som vi också skapar..

Genom detta shift i fokuseringen blir det självklart att vi också skapar det vi vill ha. (Dock kan det skapade se lite annorlunda ut, men är ändock exakt det som är bäst för oss).  Genom detta shift i fokuseringen – så omvandlar vi både vår egen värld och omvärlden.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s