Den saknade Skönheten

Jag känner just nu en stor sorg över all äkta Skönhet som försvunnit i det kollektiva medvetandet. Samhälle och Värld översvämmas nu av det allra fulaste och kallaste och kantigaste mönster. Här hos mig har vi ett nybyggt centrum som är så kantigt och spetsigt, SVART och brunt, ”musik”/oväsen i alla affärer. Alla märken som tillhör uniformen finns här H&M, JC, etc . Alla kaféer är svartbruna!

 I samhället för övrigt pågår ett enormt krig mellan sanning och förljugenhet. Det mesta som skapas i det yttre är just FULT – då allt blir skapat från ett ytligt medvetande. All slags ”design” är intellektets dominans över hjärta och känslor. Ju ytligare någon verkar från, desto fulare blir produkten, då det inte finns kontakt med den inre Skönheten. Många kvinnor t ex nu – letar efter skönheten och sätter på sig skor med decimeterhöga klackar – och kommer än längre bort från den verkliga Skönheten – den som också känns i Hjärtat. Ytlighet är förfulande.

För att hitta äkta Skönhet måste man gå till Naturen och den musik som skapats utifrån Hjärtat. Bara det som skapats ifrån Hjärtat och med en själslig medvetenhet om det Gudomliga i Skapelsen – kan förmedla Skönhet.

All förljugenhet som ännu råder är medskapare till fulheten i vårt samhälle. En människa som förnekar sitt eget inre mörker, projicerar alltid ut detta på andra och gör att splittring, hårdhet, krig och fulhet får råda.

All mjukhet är förtryckt, totalt överrröstad – buller larm fart högtalare storbildsTv alkohol – gör att det inre barnet knappt kan andas och än mindre våga sig ut i världen för att upptäcka det Nya Livet.

Självklart har allt detta sitt högre syfte – men vi måste ändock tillåta oss att sörja – medan vi processar oss igenom denna fulhet som blivit synlig. Den har ju funnits i vårt undermedvetna. Själv fick jag t ex i natt gå igenom en massa upplevelser av initieringar, där jag var jagad och fängslad och till slut levande begravd – av en inre man. Det var bara att ge upp. Så kan programmeringarna se ut i det inre. Och så ter sig mönstret av islams kvinno- och barnförtryck!

Men den enda vägen att hitta varaktig äkta Skönhet måste gå inåt. Genom alla gamla programmeringar av förtryck och genom alla skyddsmekanismer som vi har inom oss – för att skydda vårt Hjärta . Alla dessa hinder måste mötas och smältas ner – så att vi till slut i full tillit till Livet och det Goda syftet bakom allt – öppnar vårt Hjärta. Vi måste inse och känna mjukheten inom oss själva – måste behandla oss själva med all den mjukhet och ömhet som ett barn förtjänar.

En av mina videos – http://youtu.be/IoY8PviViSo?hd=1

Spellista med Mozart – http://www.youtube.com/playlist?list=PLD970DE449488630A

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s