Att minnas sin Födelsevision

Det är hög tid för människor att minnas varför de kom ner till Jorden denna gång. Alla har någon slags Födelsevision med sig i sitt innersta. Vad Själen valt att uppleva – först  att gå in i det stora Spelet med ”hull och hår” och spela det på största  allvar sen att se igenom all denna illusion och komma ihåg vem/vad vi egentligen är.

Vi är stora andliga Ljusvarelser som använder oss av en kropp för att förankra mera av Guds Liv och medvetande på och tillsammans med Moder Jord. Och vi har kommit hit för att berika och återställa/förädla Jorden, så att alla kan uppleva Hennes helighet och skönhet och att Hon och Vi är ETT. Men vi skall också komma ihåg att vi kom hit  för att lära oss vad äkta Kärlek är – den som bara finns att hämta inifrån oss själva och att skapa våra personliga liv med största möjliga lycko- och livskänsla och – att bli fria själar.

Att öppna upp oss för mysteriet – det magiska i Livet. Att se dolda tecken och vägledningen i  Naturen och annat  Vi skall inte gå och leta efter tecken, utan bara vara öppna för den ordlösa insikten och känslan som Naturen och Djuren förmedlar – om att allting hör ihop. Att allt egentligen är en enda stor famn..  Genom Naturen och Djuren finner vi  själva grunden för den Jordiska lyckokänslan – den som gör att vi känner oss levande. Utan jordning – inget fullt liv.

Jag vill påminna i detta sammanhang om den tidigare bästsäljaren – Den Nionde Insikten av James Redfield – där just Födelsevisionen poängteras. Vill också rekommendera Drömmästaren – den autentiska berättelsen av den ryska psykiatern Olga Kharitidi – där en schaman vägleder och hjälper till att hela de allra djupaste känslomässiga såren och belyser vad som pågår i vårt undermedvetna. Naturen och det magiska är fullt verkligt – inget ”påhitt”.

För att bli riktigt lyckliga måste vi bli såsom barn och förundras över Skapelsen. Sann glädje kan bara det inre barnet uppleva.

Äkta glädje är att kunna glädjas utan att ha kul.

Ju mer Närvarande vi kan vara i Naturen, desto mera Livskänsla. Naturen är fortfarande en kuliss för många. Något de skyndar/joggar förbi eller har trädgård ”för syns skull” mm. Och tyvärr låter man ännu ”styla”, kuva och kontrollera allt växande i och runt våra tätorter – så ALL magi försvinner. Utan blommor eller annan växtlighet, finns heller ingen riktig andlighet – utan bara yta -ett känslokallt klimat. Grönska och blommor är otroligt viktigt för att människor skall må bra – utan grönska har vi ingenting som reflekterar vårt inre – vår andliga dimension.
– Men i Naturen är man närmast själva Livspulsen.

Vi har kommit hit för att skapa ett Paradis!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s