Rytmen mot döden

Den numera allomfattande musikrytmen – modell dunka-dunka – är en puls som är helt emot den uppåtgående Livsströmmen – den som är för Livet. Den följer alltså strömmen mot Döden – av både Själ och Kropp. Den helt falska och illusoriska imagen av att detta betyder ”att leva” – får ännu härska över samhälle och den Gamla Världen. Den skapar den helt styrda slaven – zombien – den som går på alla trender – som helt följer  flockbetéendet, utan att få någon verklig kontakt med Självet. Det är i princip omöjligt att få kontakt med tankarna  och känslorna i det undermedvetna – på grund av denna destruktiva rytm. Ofta används denna rytm/oljud att trigga upp och stödja vågen som leder till ”att festa” – dvs bedöva sig till skrällande oljud.

S k hip-hop och liknande överför bara mera destruktivitet till andra och vårt gemensamma. Man kan inte helt blint och dövt stödja allt bara för att det kallas ”musik”. Vi har ett ansvar för vårt gemensamma kollektiva samhällsmönster. Den destruktiva ”ungdoms”kraften kan inte få breda ut sig. Det behövs en samhällelig ryggrad även här. Rytmen används också till att pusha på slaven att göra sådant det inre Jaget egentligen inte vill – hårda arbeten – och till att bygga muskler och annat ytligt. Och allt detta accentuerat med höga ljudvolymer! Totalbedövning pågår. Till döden – med ”musik”.

Det måste bli dags att genomskåda denna destruktiva Kraft.

Den s k populärmusiken  – den nutida – är destruktiv. Viss musik kan få oss att känna saker, men genom lyssnandet (som oftast sker i massor – med skvalet i bakgrunden) – hålles människor KVAR i gamla känslotillstånd och blir kvar i gammal sörja, som aldrig skapar någon äkta glädje eller Liv. De flesta texter i popmusiken upprepar och fortsätter programmera alla gamla inlärda mönster – som skapar sorger beroenden besvikelser och stress mm mm. Att lyssna på gamla ”godingar” kan man göra helt tillfälligt för att ev väcka upp det som behövs. Men att stanna hos dessa gamla vibrationer – leder till det begränsade liv som allt fortare leder mot döden. Man måste våga släppa taget om allt gammalt – om man vill bli fri från slaveriet och LEVA ett äkta Liv – ett innerligt Liv. Var och en väljer förstås själv – men i vårt gemensamma allmänna liv – kan inte denna destruktiva Kraft få fortsätta styra. Denna hänsynslöshet blir en våldtäkt och ockupation – stjälande av andras livsutrymme. Dessa rytm- och decibelförsvarare vill med detta påskina att DE har mera rätt till sina liv – än andra! De helt enkelt struntar i andra. Det ytliga självet är det viktigaste – att få göra som man vill – utan hänsyn. Man måste upplysa om vad detta innebär och vart det bär!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s