Odödlighet – illusionen om Tiden

Det finns ingen Tid – egentligen. Tankarna på Tid är bara kopplade till att vi börjat räkna ålder och därmed – i förlängningen – hur ”mycket” vi skall ”hinna med” – innan vi eventuellt dör. Tidigare (ursäkta begreppet, men för att förklara) gällde det, och gäller ännu för många –  hur mycket kan jag lära mig av det här Jordiska Spelet. HUR MYCKET SLAV KAN JAG BLI!

Tiden är helt kopplat till Slaveriet – det som fått människor att bli styrda av yttre omständigheter, i stället för inrestyrda av sin egen inre fria vilja. Vi har konstruerat klockor för detta slaveri – för att slava under visarna som snurrar runt runt, tillsammans med andra som också följer klockans inbyggda slaveri.

Genom att undan för undan bli självstyrande och genom att alltid lyssna till vårt inre på impulser för vad vi vill och vad som behöver göras kommer allt att göras och mötas osv, som är det allra bästa för alla. Att arbeta med det man verkligen vill och sammanstråla med de man vill arbeta med – att arbeta så länge det känns roligt och meningsfyllt – men inte längre. När alla följer detta inre goda flöde – skapar vi enbart gott för oss själva och andra och det slösas inte livsenergi på helt onödiga arbeten eller tillverkning osv. Och det alstrar precis de pengar som behövs.

Begreppet/energin Pengar följer helt våra tankar. Vi blir alltid omhändertagna materiellt, på ett eller annat sätt, när vi följer vår Ande – vår egen inre vilja. Ev brist har behövts för att skala av oss vårt slaveri och vår rustning – det är inget straff! Men gör vi  motstånd mot det som sker, fortsätter det inre förtrycket och därmed pengaflödet. Vi måste fokusera på det vi vill ha och inte på det vi inte vill ha. Och lita på att allt sker för vårt eget inre bästa.

Det här är ett gott och överflödande välvilligt Universum. Men det är vår egen uppgift att öppna oss för att ta emot!

Genom att på allvar leva i Nuet bortfaller all stress. Genom att följa det goda flödet – Livsströmmen – blir allting gjort, exakt så som det skall göras – för vårt eget och allas bästa. (De som ev skulle ”lida” av vår egen Livsström, gör det för att de inte följer sin Livsström, och alltså har något att lära av det ev negativa.)

När Tiden kopplas bort och inga tankar finns på sjukdom eller död – finns bara Liv kvar! Ju mera vi kan omvandla våra tankar till Liv och evig Hälsa – desto mera Liv skapar vi inom oss. (Allt fokus på sjukdomar och besvär förstärker dessa tillstånd. Alla ev besvär är bara Anden som vill få oss att uppmärksamma tankefel och levnadsfel och är gåvor för frigörelse. Och att då helst inte använda kemisk medicinering som stänger av den viktiga informationen. Lite Alvedon på vägen är dock godkänt.) Om man är ”sjuk” är den viktigaste medicinen att vara stilla och lyssna på sig själv. (Men var och en har Ansvar för sitt eget liv och den som vill följa den gamla vägen, skall förstås göra det.)

När vi befriat oss från alla våra inre rädslor och motstånd och blivit helt sanna inifrånstyrda människor – och när vi kopplar bort Tiden som mätinstrument mm – blir alla våra celler och tankemönster inställda på LIV.

Solen går upp och ner – det är det enda verkliga – men allt är ändå ett evigt enda NU.

CIMG5172

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s