Den förtryckta fängslade Urkraften

ALLT det som tryckts ner under människans tid på Jorden måste nu förlösas. Att människan och framförallt männen har tryckt ner, härskat, våldtagit den Feminina delen av Skapelsen och Kvinnan – måste självklart ge en massa omstörtande händelser när det hela skall frigöras.

Under och med denna förlösning finns själva Urkraften och Moder Jords hela energipaket. Man kan säga att allt det döda uppstår igen. Kvinnors historia blir också synligt i form av en stor sorg och vrede. Då kan man inte förvänta sig att skéenden kan ske på ett behagligt sätt. Så mycken våld som använts för att trycka ner allt detta – innebär ju också att det förtryckta Hon har med sig en massa sorg och aggressioner, för det som Hon utsatts för. Förtrycket har skapat slaven inom både kvinnor och män – men kvinnor har fått utstå enorma sorger och fängelser. Den manliga kraften har också bl a fängslat män att gå i krig för att döda.

LionNu ropar alla som ännu blundar för sitt eget mörker och dömer alla som upplyser om detta förtryck och anser att de inte får visa avsky och ilska mm. Framförallt ropar man att man inte får upplysa om allt det förtryckta Feminina och mäns härskarroll! Trots att det maskulina förtrycket använt en oändlig massa våld och aggresioner och kränkningar för att åstadkomma detta förtryck. Då kan man inte komma och begära att den/det förtryckta skall komma tillbaka med silkesvantar.

Bara de som förnekar sitt eget mörker och det feminina i tillvaron – känner rädsla. De är rädda för sitt eget mörker och att deras egna aggresioner  – och deras sårbarhet/svaghet skall bli synliga. Och detta kan aldrig lösas genom att projiceras på andra. Och förstås – den framvällande förtryckta kraften/energin – det sårade feminina – är förstås skrämmande för alla som ännu förnekar den!

Det feminina kan man se som allt det inkännande hos människan – i motsats till det maskulina utagerandet. (En kvinnlig kropp kan bestå av t ex 3 inre mansaspekter och 1 kvinnlig och på samma sätt med männen, så kroppen bestämmer inte alltid agerandet.) Men förnekandet innebär att vissa förtrycker sina inre aggresioner och bejakar bara det som ser ”bra” ut utåt. Och andra förnekar alla sina mjuka sidor och bejakar sina aggresioner. Och båda sorterna projicerar sitt förnekade inre utåt på andra. Och ingen av alla dessa lyssnar på sitt inre barn som ligger förtryckt längst ner i botten!!!

Earth GoddessBara de som förtrycker sina feminina aspekter – kan leva efter eller stödja islam! De som bejakar både sina feminina och maskulina delar inser och känner det absurda med islam. De som försvarar islam är de som är EMOT Livet – alltså är det alla dessa som ropar ”främlingsfientlighet” – som försöker stoppa själva Livet på Jorden. Försöker stoppa frigörelsen av människan – i skenet av att vara ”tolerant”.

I detta mångtusenåriga Spel använder och har man använt Judar och Israel att projicera allt det nedtryckta Feminina på. De har fått bära Syndabocksoket (det otroligt tunga) – tillsammans med andra mer personliga Syndabockar. Att människor nu känner att de inte mår bra – det nedtryckta pockar på – då använder man ännu Judar, andra syndabockar och upplysare. Och ropar och skriker och skäller och gråter i förtret – ”det är deras fel!” ”Ut – bort med dom!” ”Dom måste tystas!” Att den/de misshandlade (eller deras försvarare) nu säger STOPP – det gör ont – och kanske försvarar sig själva, är de inte vana vid. T ex Israels folk och Judar har samma rätt att vara människor – det som andra tillåtit sig i många tusen år. De har ingen skyldighet eller nytta av att vara helgonlika (som många ännu begär av dom).

Ännu belägger man den/de som skriker ”Stopp det gör ont – du har ingen rätt!” – med själva skuldbördan. Man gör ännu offret till den skyldige för att denne behagar, kanske skrika högt och påtala det onda och störa status quo.

Denna Urkraft går inte att negligera eller leka med – om man inte tar den på allvar och upprättar det Feminina och alla Kvinnor – så måste omstörtande skeenden ske.

Det handlar om själva Livets fortsättning på Jorden!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Den förtryckta fängslade Urkraften

  1. interiktigtklok skriver:

    Nu har jag läst denna text ett antal gånger. Och till slut tror jag faktiskt att jag begrep vad du menade. Inledningsvis retade den upp mig – i den rationella (vilket kanske är den i din beskrivning maskulina) sidan av anblicken. Det jag läser går nog alltid den vägen in. Jag upplever det ofta lite magstarkt att fördöma Islam mer än andra religioner, även kristendomen innehåller ju förtryck och då ett mer ”jämställt” sådant. Men utifrån det feminina/maskulina eller kanske hellre yin/yang-perspektivet så kan jag följa din tankegång och ser fram emot vad den kan bidra med i mina fortsatta iakttagelser. Härligt när vyerna får chansen att vidgas på det sättet. Helt oaktat andra sakers riktning och innehåll utan som ytterligare en klangbotten i rummet. Tack.

  2. Reblogga detta på Gunillasolara's Blog och kommenterade:

    Det här inlägget känns fortfarande mycket viktigt – då vi måste omfamna hela det Feminina i Skapelsen – och alla som ännu förnekar måste börja inse. Alla våra instinkter och känslor måste fullständigt accepteras och integreras i vårt Nya Jag.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s