Till slut slår det tillbaka …

Historien har inneburit och innebär ännu att en mängd människor i hela Världen dömer och beskyller andra för en massa saker – trots att dessa andra är oskyldiga. Att fortsätta att beskylla Judar och Israel nu när de ÄNTLIGEN står upp för sig själva och inte låter sig dödas hur som helst – detta illvilliga ställningstagande, måste slå tillbaka på dom själva. Den kosmiska matematiken utlöses nu allt snabbare.

Bara de som dömer oskyldiga och hetsar och vägrar att se grundläggande orsaker och vem/vilka som förtrycker och försöker härska i botten av mänskligheten – bara dessa krigande – känner rädsla. En helt legitim rädsla, då de sänt och sänder ut dömande energier. Att de nu gråter och är rädda – har de helt skapat själva. Ytterst få, genom historien och nu – har tyckt synd om Judar – trots att de genomgått så mycket lidande så inga andra kan riktigt inse detta. Andra icke Judar har kanske upplevt en miljondel av deras lidande. Men Judar klagar aldrig och skriker inte högt i media. Då omvärlden ALLTID  svikit dom – har de inget som helst förtroende kvar – och ändå försöker de att vara förstående för Helheten.

Att  så många  ännu skriker högt i media och stödjer en diktatorisk och kvinnoförtryckande  kultur, leder inte till ett jämställt samhälle – utan blir självklart en splittrande väg. Då denna kultur just förespråkar splittring och icke demokrati. Egentligen bryr sig inte alla dessa försvarare om de som de stödjer – utan kampen MOT något håller dom vid ”liv” – de rider på ”att få döma-vågen”. De bryr sig verkligen INTE om alla dessa kvinnor och också män, som vill  bli befriade från detta förtryck av individen. Det blir en bisak – behovet att döma upplysare är viktigare än att försvara det grundläggande människovärdet. Rädslan för att hela deras aggitatorplattform skall rasa samman är förstås deras stora rädsla. Om deras världsbild blir så belyst så att allt fler kan se att den är rutten. — På AUF:s läger i Norge skulle man bl a besluta om mera bojkott av Israel … det var alltså ett starkt anti-Israel/semitiskt klimat där, såväl som i Norge för övrigt. Liknande strömningar förekommer också i Sverige….

Allt som människor medvetet gör mot andra kommer alltid att slå tillbaka, om inte denne kommer på andra tankar. Alla som dömer andra på en mängd olika vis – kommer att få smaka på sitt eget dömande.

Den Gudomliga Rättvisan är totalt rättvis – det man sänder ut – får man tillbaka. I gamla tider har detta inte direkt förekommit (p gr a många orsaker) – men i den Nya Tiden skall nu allt lösas upp och balanseras.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s