Vi som ”gillar lika olika”

Att acceptera andra människor – innebär inte att vi måste acceptera andras betéenden. Vi kan acceptera dem som människor och deras själ, men inte allt det dom står för och också vill  inplantera i vårt gemensamma liv och samhälle.  Att som den stora  kampanjen ”vi som gillar olika”, gå ut med denna kamppropaganda, som helt genomskinligt är ett stöd för islam och ett dömande av alla som inte delar detta stöd. Att inte ta ställning mot en destruktiv kraft – i skenet av ”tolerans” är en mycket ryggladslös hållning, som hyllar kaos och splittring i stället för sammanhållning. Det klara Vi och Dom (som de så föraktfullt dömer andra för.) För dessa gäller det bara att vara på ”rätt” sida – att klumpa ihop sig i kamp mot andra. Rakt det motsatta mot vad de vill ge sken av.

Ett friskt samhälle måste värna allt som är mjukt och skyddslöst och inte tolerera förtryck. Ett friskt samhälle måste ha en struktur som sätter stopp för destruktiva krafter. Men denna gilla olika-inställning struntar helt i Kvinnors mänskliga rättigheter och den grundläggande personliga Friheten. Att tolerera att den destruktiva Kraften inplanteras ytterligare i vårt land – blir en tolerans som är brottslig. Denna destruktiva kraft inplanterar också en djup splittring mellan människor och mellan kvinnor och män. Den vill inte ingå i vårt gemensamma och göder  motsättningar och konflikter . Vill inte ha demokrati utan diktatur.  Att ”tolerera” detta är ett djupt svek mot mänskligheten som sådan. Om detta får fortsätta, måste den motsatta kraften – allt det förtryckta LIVET manifesteras i det yttre – med all sin nedtryckta sorg och aggresion. Alltså – de sår splittring genom att stödja något destruktivt och splittrande och blir medansvariga när något våldsamt händer. Det är denna destruktiva Kraft som skapat alla krig och allt våld – och dessa ”vi som gillar olika” är med och göder denna Kraft – mera våld – tills människor slutar göda detta Monster.

Självklart bidrar också den nuvarande regeringens illvilja mot och förakt för svaghet hos sina medborgare (och för sin egen svaghet) till ytterligare yttre manifestation av den sorg och aggression som blir förtryckt.

Vi har ett ansvar som människor att först och främst stödja alla människors grundläggande Frihet och rättigheter. Vi har ett gemensamt ansvar för att kvinnor blir jämställda med männen över hela Jorden. Att stödja ett urgammalt patriarkat, en kraft som vill härska över andra – för att få låtsas som om de själva är ”goda” och ”toleranta” är ett mycket sjukt och hjärnförvirrat tillstånd. Hur kan så många som säger ”vi som bryr oss”, helt förneka Kvinnors rätt till sina egna liv! Och i stället stödja männens rätt att styra över kvinnan!!!

Och med detta stöd för islam och mannens härskarroll – sviker de alla muslimska kvinnor som vill bli fria från förtrycket. Och det hela är inställt på kamp, ett ställningstagande, för att få döma andra människor. Alla dessa har ett inre krig, som de inte vill låtsas om – utan projicerar det på andra. Islam betyder fullständig diktatur och kvinnan och allt kvinnligt är dubbelt förtryckt. Inte ens jag – kan ännu förstå varför ”vänster ”-människor stödjer diktaturer och dess krafter. Och av gammal vana hänger deras anhängare bara på när de börjar ropa – kamp!

Som sagt – man kan acceptera en annan människas Själ – men inte bara svälja hennes beténde. Sverige är i stort behov av Ryggrad.

Vi har ett Helhetsansvar för det mänskliga Livet på Jorden. Att Kvinnor och Män blir jämställda på Jorden – att stå upp för alla Människors grundläggande Frihet, är inte bara en personlig uppgift – vi har ett kollektivt Ansvar!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi som ”gillar lika olika”

  1. Reblogga detta på Gunillasolara's Blog och kommenterade:

    Då företeelser kommer upp i vågor – i spiral på allt högre oktaver – samtidigt med den allra djupaste belysningen av mörkret på djupet – det ännu förnekade av många – så är inlägget fortfarande lika aktuellt. Hyckleriet är ännu stort – tron på ”att man själv är bättre och godare än andra”. Att försöka sätta sig över andra och titta och spotta neråt. Allt annat än det sken av ”godhet” de försöker inbilla andra.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s