Det som göms i snö …

Allt det så kallade onda som händer i Världen är ALLT det som människan haft nedtryckt och dolt både för sig själv och andra. Alla samlade förtryck och tillbakahållna aggresioner, sorger, förtvivlan, besvikelser – Alla de sår, de våldtagna delarna av vårt inre och yttre  – alla religioners dömande program som förtryckt stora delar av vårt inre och uppdelande i gott och ont, separerande  – som samlats sedan vi började det separerande Spelet i Tidens början.  — DET ÄR INGENTING SOM KOMMER UTIFRÅN eller som överhuvudtaget uppstår NU! – Det har alltid funnits där och ackumulerats tills det inte går att hålla tillbaka längre. 

 Det hela är en naturlig process i det stora Spelet. Det är lagbundet. Och som jag sagt så många gånger förut – ju mera en stor mängd människor förnekar sitt eget ”onda” – sina egna aggressioner och andra känslor, desto våldsammare måste andra agera ut detta. Att stanna vid att förfasa sig, döma och protestera blir bara till att förstärka detta tillstånd och flykt från det egna ansvaret – från att ta hand om sitt eget inre.

Här hjälper INGA  som helst manifestationer MOT våld eller MOT någonting. Det förstärker och göder de kollektiva aggressionerna och motsättningarna. Att protestera MOT våld eller MOT medmänniskor eller företéelser – är en lika klar våldshandling som det de protesterar mot. Ett undandragande från det egna Ansvaret för sitt undermedvetna – för att i stället lägga över det på andra.

Att något Oslodrama ännu inte hänt i Sverige, är högst förvånande. Med allt det förtryck som den samlade statsmakten lagt över en stor hop människor. Och med den förljugenhet som ännu försöker stoppa Sanningen om verkligheten. Att inte Försäkringskassan Regeringskansliet och andra maktfaktorer ännu fått tillbaka det psykiska våld som de sänder ut… Och samma rädsla som myndighetspersoner väckt hos medmänniskor genom omänskliga beslut – liknande rädslor kommer de att känna för att människor skall hämnas på deras beslut. Naturlagar och matematik. Att gå maktens ärenden kommer att ”straffa” sig – för att de har straffande program inom sig.

Men den grundläggande Sanningen har kraften från ett helt Jordklot som har skövlats och går inte att stoppa. När den förtryckta Kraften vaknar upp, är den inte att leka med. Alla som använder sig av maktmissbruk, får till slut ta emot det de har sänt ut. Alla som dömer andra och tror att de är ”goda”, bara de dömer rätt personer – alla som dömer utan att bry sig om att se Helheten – kommer att drabbas av sitt eget dömande. Det går inte att fortsätta skyla över genom att bara prata om  demokrati eller kärlek eller tolerans eller att nu måste vi stå enade eller andra gamla ”lägga locket på”-lösningar. Nu gäller det att alla väljer att se verkligheten så som den är – och inte blundar för något. Man måste se de djupt grundläggande orsakerna till det som sker. Om ingen var förtryckt, trampad på, piskad, negligerad, särbehandlad eller lämnad utanför – så skulle ju ingen behöva ta till varken våld, klagan eller andra protester. Det kan väl inte vara svårt att förstå!

Hyckleriet och förtrycket/maktmissbruket ger per kosmisk matematik grogrund för allehanda våldsuttryck. Det som trycks ner måste till slut upp. Pysande eller våldsamt – men upp måste det. Ingen maktfaktor kan fortsätta i evighet nu – det är en Ny Tid och allt skall renas och återkopplas till Sanningen. Den Nya Tiden händer mitt framför våra ögon och är inbäddad i vår vardag och framför allt händer den i vårt inre – först.

Endast SANNINGEN kan läka alla sår.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det som göms i snö …

  1. Ping: Det som göms i snö … är ofta inte vackert | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s